Vocea ta

Parcul din spatele clădirii Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj este o ghenă de gunoi. Boc nu vede jegul din centrul Clujului de mizeria lăsată de rromii din Floreşti!

Emil Boc şi eco”mumoşii” de la Cluj Delivery au ajuns la concluzia că rromii de la Pata Rât sunt sursa de poluare a malurilor Someşului “navigabil”. În rest este frumos, malurile Someşului sunt eco. Doar că, în centrul municipiului Cluj-Napoca, în parcul de pe malul Someşului din spatele clădirii Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, gunoiul e la vedere. Îl văd cititorii Ziar de Cluj care ne scriu şi ne trimit fotografii, nu-l văd autorităţile locale prea preocupate să deseneze municipiul pe asfalt.

“Buna ziua! Revin din nou cu cateva imagini tot din parculetul de langa Camera de Comert Cluj. Cu toate  ca ati postat pe ziar un material cu privire la jegul din parc, dupa doua zile au facut curat iar acum situatia ii mai nasoala. Poate ne ajutati din nou. Va scriu in numele vecinilor dintr- un imobil cu vedere la parcul ,,gunoier”, fiindca cei sesizati sau care ar trebuie sa se autisesizeze nu fac nimic, absolut nimic. Lipsa tomberoanelor, aurolacii care dorm pe saltea, mezeria… fac mare respect pentru acest oras cica ,,smart” de cinci stele. Cu rugamintea ca poate voi puteti sa- i sensubilizati pe marii edili. Vad ca-s mai multi, va multumim anticipat. O seara frumoasa.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *