PubliNews

Parchează mai ușor la Iulius Mall Cluj cu aplicația yeParking și plătește tichetul direct de pe telefon

Scris de 398
Iulius Mall Cluj pune la dispoziția clienților aplicația smartphone yeParking pentru gestionarea accesului în parcarea mall-ului și pentru plata acesteia. Sistemul aduce beneficii majore de confort și economie de timp pentru vizitatori pentru că pot realiza plata parcării direct de pe telefonul lor fără a trece pe la automatele SelfPay. Regulamentul de funcționare al aplicației și al parcării poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj.
Implementarea sistemului de plată inteligent yeParking aadus orașuluiCluj-Napoca încă un avantaj în ce privește o mobilitate urbană inteligentă, bazată pe tehnologie, care simplifică viața oamenilor. Tot ce trebuie să facă clienții care ajung la Iulius Mall Cluj este să își descarce pe telefon aplicația yeParking, disponibilă pe Google Play sau App Store, și, la plecare, să scaneze tichetul în aplicație. Imediat este calculat costul parcării, care se poate achita în aplicație direct cu cardul bancar sau cu punctele (pK) de loialitate yeParking. De asemenea, clujenii își pot înregistra mașina în aplicație, iar numărul ei va fi recunoscut la intrare și ieșire. Însă, mai multe informații se regăsesc aici: http://iuliusmall.com/cluj/parking-app/. 
Parcarea Iulius Mall Cluj are un număr total de 2.000 de locuri, atât subterane, cât și supraterane, și este dotată cu un sistem inteligent de management ce utilizează tehnologii moderne de acces, semnalizare, detecţie şi supraveghere. Astfel, numărul locurilor libere este afişat, la intrări, pe panouri electronice. Aceasta mai dispune de aproximativ 250 de rasteluri pentru biciclete, astfel încât să se încurajeze deplasarea cu mijloace alternative de transport. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule și locurile special rezervate pentru familii.
De asemenea, vizitatorii beneficiază de prima oră de garare gratuită în parcarea Iulius Mall Cluj, la un acces pe zi. Ulterior, tariful este de 3 lei pentru o oră de parcare pe timp de zi și 1 leu pentru o oră de parcare pe timp de noapte. De gratuități mai au parte și persoanele cu dizabilități, dar și mașinile cu motor exclusiv electric.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Din oras
  Mașina de vot a lui Boc a fost convocată în ședință extraordinară. S-a votat, dar s-a și adoptat (și, viceversa)
 • Acum 9 hours Politica
  În următoare ședință de Consiliu Județean se prefigurează la vot scumpiri la salubritate?
 • Acum 10 hours Justitie
  SĂ APĂRĂM PLAGIATUL CU DINȚII. Ai Justiției, firește: În apărarea onoarei nereperate, Lucian Bode mai deschide un proces la București
 • Acum 10 hours Editorial
  Mult prea competentul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia. Dar este atâta de ratat ca om și profesie încât ”sistemul” nu poate găsi unul mai bun
 • Acum 10 hours Sanatate
  N-A PLECAT, NU S-A ASCUNS: În noul raport COVID, crește numărul de infectări și se raportează zeci de decese în doar câteva zile
 • Acum 11 hours In vizor
  Curtea de Conturi a găsit abateri financiare de peste 9 milioane lei la Primăria Cluj-Napoca. Mai pune Boc un milion de la el și-i dă la ”U” Cluj
 • Acum 12 hours Sport
  ”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum încearcă PSD și PNL să scape de cartoful fierbinte al pensiilor nesimțite, cunoscute în ”famiglie” drept ”speciale”
 • Acum 12 hours Jos palaria
  NU ARATĂ RĂU: Muzeul de Istorie a Farmaciei se pregătește de deschidere
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Headhunter-ii, târgurile de cariere şi platformele de recrutare îţi vând ceva. Astăzi este munca remote. Mâine săptămâna de patru zile. Poimâine, pensia la 45 de ani. Ai grijă ce cumperi!
 • Acum 13 hours Eveniment
  SIMULARE BAC: Elevii dau astăzi proba scrisă la Limba română
 • Acum 14 hours Politica
  Marcel Ciolacu: ”PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”
 • Acum 14 hours Din oras
  CHIRII A LA ”E FAIN LA CLUJ”: Cu buda lângă aragaz, arome ca la ”mama acasă”…
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE