Din oras

Parcam pe unde apucăm

Scris de 162

Odată cu începerea asfaltării străzilor din cartierul Mărăști, pe Teleorman și Ialomiței au început să apară parcări imaginare pentru șoferi cu „bun simț”. 

asfalt

Faptul că vremea a devenit nefavorabilă în ultima săptămâna, lucrările pentru reasfaltarea străzilor a fost oprită, astfel mai multe autovehicule au parcat pe partea care este încă în lucrări.

asfalt

Indicatoarele ce trebuiau să delimiteze partea decopertată a carosabilului au fost mutate cu nesimțire și astfel au apărut parcări de ocazie pentru profitori.

Chiar dacă lucrările de pe strada Ialomiței au fost oprite din cauza vremii nefavorabile, muncitorii responsabili pentru lucrări nu au respectat delimitarea cu indicatoare sau atenționarea șoferilor autovehiculelor. Mai mult, o parte din indicatoare ori au fost lăsate pe margine, ori au fost mutate de către șoferi.

asfalt

Lucrările sunt lăsate brute, neșlefuite și astfel cauciucurile mașinilor sunt puse în pericol, daca se incalca portiunile decopertate. Acestea se pot tăia ușor  in muchiile ascutite, căci lucrările nu sunt semnalizate. Sau nu mai sunt.

Pe străzile de sub podul Aurel Vlaicu s-a parcat mereu „pe unde se apucă”, probabil din această cauză șoferii au rămas cu acest nărav de a parca neregulamentar, astfel sporind dificultatea de a circula pe străzile în lucru. De aici, și ambuteiajul care se formează.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 10 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 10 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 11 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 12 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 12 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 12 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 14 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 14 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 14 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 15 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 15 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE