In vizor

Paradisuri accesibile pentru clujeni. Cu 68 de euro vacante in Tanzania si cu 990 de euro tur in China

China, Bali si Tanzania la preturi accesibile pentru clujeni. Agentiile de turism din Cluj-Napoca ofera sejururi de lux in toate colturile lumii, la preturi intre 68 si 990 de euro.

China, all inclusive si transport, 990 de euro

Cel mai avantajos tur intr-o tara exotica pe care il propune o agentie din Cluj-Napoca e in China. Paralela 45 ofera un tur de 7 nopti si transport cu avionul in China, de la Beijing la Shanghai cu 990 de euro de persoana.

Cele 7 nopti de cazare sunt in hoteluri trei stele, iar turul propune 3 nopti petrecute in Beijing, o noapte in Suzhou, o noapte in Hangzhou, capatul Drumului Matasii si doua nopti in Shanghai.

Pretul include transportul cu avionul, compania Air France KLM Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti, precum si transport cu trenul expres Beijing-Suzhou, pensiune completa cu preparate cu specific chinezesc, transport cu autocar local pe circuit, vizite si  intrari la obiectivele turistice, ghid local pentru vizite, dar si un insotitor roman de grup.

Tanzania, all inclusive cu 68 de euro pe noapte

Agentia Eximtur ofera sejururi in Zanzibar, Tanzania, in hoteluri de lux cu preturi pornind de la 68 de euro cazare all-inclusive pe noapte. Cu 1026 de euro, agentia ofera 7 nopti de cazare plus bilete de avion din Cluj-Napoca pana in Zanzibar.

De exemplu, Hotelul Sultan Sands, aflat pe plaja permite cazarea in camera de lux de 37 sau 21 de metri patrati, la preturi incepand cu 68 de euro pe noapte.

Reprezentantii agentiei au explicat ca in pret se mai adauga costul de transport. Cu plecare din Cluj, pretul total al unei excursii de 7 zile in Zanzibar, cu bilet de avion si toate taxele incluse poate ajunge pana la aproximativ 1026 de euro de persoana.

Mauritius, de la 1581 de euro

Paradisul pe Pamant e in Mauritius si e disponibil chiar din Cluj-Napoca. Cu 1.581 de euro, cazare in hotel de 4 stele si transport cu avionul din Bucuresti, Aerotravel ofera un sejur pentru o persoana, in Mauritius.

Resortul este situat la aproximativ 5 km de Grand Bay, pe coasta de nord a peninsulei Point aux Canonniers, la o distanta de 75 km de aeroport. Pretul include biletul de avion dus intors cu plecare din Bucuresti plus taxele de aeroport, transferul de la transfer aeroport – hotel – aeroport, 7 nopti de cazare in camera Standard Garden View si mic dejun. Hotelul Beachcomber Le Canonnier dispune de 3 restaurante, piscine, poolbar, doua baruri.

Sunt incluse seri tematice, discoteca, precum si sesiuni de windsurfing, waterskiing si caiac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *