Justitie

„Pantera” de la Cluj-Napoca, prinsă în flagrant în timp ce lua o șpagă de 10 mii de euro! Complicele ei, cântăreț, a scăpat mai ușor EXCLUSIV

Scris de 2,633

Ramona Vasilica Teșu (foto stânga) a fost surprinsă în flagrant vineri, în timp ce ”încasa” 10.000 de euro de la doi afaceriști pentru a interveni la Antifraudă în favoarea acestora. Complicele ei, Radu Sechel(foto dreapta) a scăpat doar cu o reținere pentru 24 de ore. Femeia este o apropiată de-a conferențiarului Felix Arion, de la USAMV Cluj. Mai mult, sursele Ziar de Cluj susțin că femeia se învârtea în cercuri înalte din Baroul Cluj și că a pretins și în trecut sume de bani ca ”relațiile” ei să rezolve dosare. Cert este că de aceeastă dată, lucrurile s-au mișcat rapid: denunț, informații și piesa de rezistență – flagrantul. 

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Economic Cluj au organizat un flagrant, în urma căruia Ramona Teșu a fost arestată la domiciliu pentru tentativă la înşelăciune. Femeia în vârstă de 41 de ani, doctor în contabilitate, a construit un scenariu împreuna cu complicele ei, cântărețul Radu Sechel, cu care i-au abordat e R. Săbăduș și Ș. Pîrvu, parteneri de afaceri în mai multe societăți comerciale din Cluj-Napoca. Cei doi infractori le-au spus acestora că firmele pe care le administrează sunt în atenția celor de la Antifraudă și că ar urma în curând un control în urma cărora vor fi trași la răspundere penal pentru evidențele contabile. În schimbul sumei de 10.000 de euro, Ramona Teșu și Radu Sechel urmau să le ”rezolve” problema cu cei de la Antifraudă. 

„La data de 27 noiembrie a.c., în urma activităţilor de cercetare efectuate, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au depistat în flagrant o femeie de 41 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce primea suma de 10.000 de euro de la un bărbat. Din cercetări, a rezultat faptul că aceasta, cu sprijinul unui bărbat de 36 de ani, din municipiul Sighișoara, județul Mureș, ar fi creat un scenariu fictiv, prezentând persoanelor vătămate faptul că urmează ca societăţile administrate să fie controlate de către inspectori antifraudă, iar situaţia lor contabilă şi fiscală poate conduce la răspunderii penale. În acest context, le-ar fi fost pretinsă suma de 10.000 euro pentru a interveni și soluționa respectivele aspecte. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la înşelăciune şi complicitate la tentativă la înșelăciune, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal”, confirmă cei de la IPJ Cluj. 

 Sursele Ziar de Cluj susțin că în anumite cercuri, Ramona era poreclită „Pantera” prin modul alunoecos cu care își construia relațiile cu cei de sex masculin. 

Prin 2019, Ramona Teșu se lăuda cu ascensiunea profesională: „De astăzi și arbitru la Tribunalul Permanent Instituționalizat”.

Domnișoara cu doctoratul luat a ajuns în arest la domiciliu: 

Ramona Teșu alături de fostul prefect al județului, Aurel Cherecheș: 

 

Bruneta focoasă riscă închisoare între 1 și 5 ani pentru înșelăciune, în vreme ce artistul poate scăpa doar cu pedeapsa cu închisorii de la 6 luni la 3 ani.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours In vizor
  Însuși El, Excelența Sa, Emil Boc, în Marea Înțelepciunea Sa s-a gândit că e frumos să se apuce de modernizări și să pună la pământ statuia lui Iuliu Maniu, fix cu câteva zile înainte de comemorarea a 70 de ani de la moartea sa în închisoarea de la Sighet
 • Acum 10 hours PORTRET
  DACĂ ȘI NEA’ CEAȘCĂ TĂIA ACCESUL GRATUIT LA ÎNVĂȚĂMÂNT (care e înscris și acum în Constituție), mai ajungea Dîncu din Runcu Salvei să se joace de-a politicianul? Vicepreședintele PSD susține privatizarea învățământului preuniversitar
 • Acum 10 hours Din oras
  Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare
 • Acum 16 hours Din oras
  Viral pe Tik Tok: O cămilă paște-n Cluj
 • Acum 16 hours Din oras
  URMEAZĂ STAȚIA OSĂ METROUL, PRELUNGIREA LICITAȚIEI cu încă o lună
 • Acum 17 hours In vizor
  NOROI ARENA. Jucătorii Rapidului: ”Un teren jalnic. Aveam noroi până la genunchi”. ”U” Cluj, o remiză jalnică
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  ”Strâmtoratul” buget al Clujului își permite aruncarea banilor pe apa Someșului navigabil
 • Acum 1 day Editorial
  Prostoii visează la anticipate. Din 1991 aud cuvântul acesta, dar n-am participat decât la ”anticipăpate”. Care ar fi șansele?
 • Acum 1 day Din oras
  BRAVO, EMIL BOC, PARTIDUL COMUNIST ROMÂN ÎȚI MULȚUMEȘTE: Statuia lui Maniu, dată jos cu excavatorul. Finanţatorul statuii, academicianul Emil Borzo: ”Sunt şocat”
 • Acum 1 day Straineze
  SLUGA MOSKOVEI, Viktor Orban, preia retorica Rusiei: ”Dacă trimiți arme Ucrainei, (…) indiferent ce spui, ești în război”
 • Acum 2 days General
  10 ani cu Ziar de Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ciolacu anunță politica fiscală a PSD: Companiile mari să plătească la fel ca și micile companii un impozit de cel puțin 1% din cifra de afaceri. Impozitul pe dividende e prea mic față de Germania
 • Acum 2 days Din oras
  “Încă o mizerie marca prof. Ștefan Florian” – un neurochirurg din generatia noua il face praf pe “vedeta” Spitalului Transilvania, detinuta de Abu Arif Khaled. Florian, ratatul moral al medicinei clujene
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE