FOTOGRAFILA

Păi bine, măi, Maestrică, Şefu’, dacă ştiai că te apuci să desfiinţezi parcarea de pe Universităţii, la ce ai mai turnat asfalt peste ruinele romane?

Scris de 1355

Maestru Gargarei, Emil Boc, mai dă o lecţie de demagogie. Pentru cei care vor să vadă cât de găunos sună declaraţiile sale despre risipă. Cică “Eliminarea risipei este o chestiune de bun simţ”, s-a trezit Maestrică să dea lecţii de viaţă acum o săptămână.

Dar ce înţelege Excelenţa Sa, Însuşi Primarul, Maestrul lui OSĂ facem, dregem, praf culegem? Să închidem robinetul la gaz în timp ce el deschide robinetul bugetar?

Adică, acum o săptămână, avea nişte vorbe la el, le-a amestecat ca şi cartoforii şi a decartat pentru proşti chinta spartă a “risipei” care “e de bun simţ” să fie “eliminată”. În urmă cu două, trei săptămâni mai înainte de a inventa partidul “punctajul risipei”, a dat nişte bani pe nişte utilaje, oameni, beton şi bitum să acopere groapa cu vestigii romane de sub parcare de pe Universităţii – aceea în care s-a jucat el de-a arheologul, privind, înţelept şi părinteşte, pietroaiele, mimând că-i pasă.

De două zile îi plăteşte pe aceeaşi oameni, cu aceleaşi utilaje să decoperteze parcarea de pe Universităţii şi să arunce la gunoi banii clujenilor: puţini, nu contează – abia aceasta este RISIPĂ, LIPSĂ DE BUN SIMŢ.

Că tot dădea Maestrică exemple despre “Iepoca de Aur”, vremuri în care a primit el educaţia temeinică de gargaragiu de partid, aceea a fost o adevărată perioadă de risipă şi liupsă de bun simţ. Economiile se făceau pe suferinţa populimii. Cu ajutorul gargaragiilor ca el.

Părerea noastră este că semeni tot mai mult cu un Nea’ Ceaşcă în miniatură. Pleacă din politică până când mai ai cât de cât fărâme de bun simţ.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Editorial
  Emil Ceausescu. Preamultul
 • Acum 5 hours Vocea ta
  Minciuna, Tupeul și Primarul
 • Acum 7 hours In vizor
  Boc ne anunță că legea îi zice că are 60 de zile la dispoziție să analizeze, cu atenție și îngrijorare, ofertele pentru metrou. OSĂ le analizeze până la sfârșitul lunii ianuarie, la anul. Deci, OSĂ se încadreze în toate termenele PNRR
 • Acum 7 hours In vizor
  Lui Boc ”îi fată nervii” când e criticat. Ionel Lespuc, de la site-ul media9.ro, a fost blocat pe pagina oficială ”Întotdeauna pentru clujeni”. Ce nu se înțelege din faptul că e ”întotdeauna” doar pentru cei care-l (pardon) nu-l critică
 • Acum 8 hours Politica
  Unde ești Dăncilă, doamnă? Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Imhotep se strică de râs
 • Acum 8 hours FOTOGRAFILA
  Ego, Boculus imperator, ad Urbe Conditia.
 • Acum 9 hours Eveniment
  Profesori clujeni, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu, despre arestarea lui Bădălău: ”Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit”
 • Acum 21 hours Politica
  Ciolacu și-aş dori ca România să se unească cu R. Moldova: Nu poţi lăsa o ţară pradă iar Rusiei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  MÂNDRU CĂ SUNT PROSTOI și-mi plac lucrările de mântuială girate de Emil Boc
 • Acum 1 day Editorial
  Patrioți de-o zi, patrihoți pe viață! Funcția curvei la politicianul român. Nu că ar fi electoratul mai deștept
 • Acum 1 day Politica
  Președintele tuturor românilor, indiferent de sex, religie, etnie, Klaus Iohannis, face recepție la Cotroceni, de Ziua României, ca pe tarlaua lui. Liderii UDMR, USR și AUR nu au fost invitați
 • Acum 1 day Politica
  Liberalii vor comasarea alegerilor ca să le numească tot Iohannis premierul. PSD se opune
Citește și...
Recomandările redacției
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Vocea ta

Minciuna, Tupeul și Primarul

de Szakats Istvan “Într-o lume în care e atât de multă dezinformare”… “nu trebuie să […]

TOP CITITE