Rautacisme

Păduchele PSD Cluj, din urechea elefantului PNL Cluj: “Suntem a doua forţă politică a judeţului”

Un nou număr de stand-up comedy reuşeşte în această dimineaţă PSD Cluj prin intermediul cuplului de comedianţi politici Cuibus-Cordoş care, de la “înălţimea” celor 11 primării de comune câştigate în judeţul Cluj, trâmbiţează, că tropăie zgomotos în opoziţie din poziţia de ”a doua forță politică a județului”.

Cu 6 consilieri judeţeni şi 2 consilieri locali, Cuibus Patru Virgulă Cincizecişiopt la Sută şi Cordoş Patrusprezece Virgulă Patrul la Sută ne mai anunţă şi că partidul ”este pe drumul cel bun”.

Da pe drumul cel bun al bătăii pe ştampilă şi pe cheia de la sediu…

Au câștigat 11 primării de comune: Apahida, Beliș, Bobâlna, Cășeiu, Chinteni, Frata, Jucu, Mănăstireni, Râșca, Valea Ierii, Viișoara.

PNL şi Alin Tişe au obţinut: preşedinţia CJ Cluj la un scor mai mult decât confortabil, 18 mandate plus al său, în forul judeţean, 52 de primării de comune, la care se vor mai adăuga şi cele 5 câştigate de către „independenţii” care se vor afilia liberalilor, başca, bonus, TOATE primăriile de municipii (inclusiv al celei de reşedinţă de judeţ) şi oraşe din judeţ.

Aceasta este PRIMA forţă politică a judeţului.

Din groapă, de după o căcărează de oaie, PSD Cluj se crede Scarabeul care împinge Soarele pe bolta cerească a politicii locale, Atlas ţinând pe umeri povara de-a fi opoziţie (chestie pe care nu a făcut-o nici când a avut mai multă vlagă; lucru de care le-a fost frică când a început Alexa să-i pună la treabă, motivul pentru care l-au săpat şi dat jos). Când colo ei sunt nişte sisifuţi care rostogolesc sus-jos biluţe de muci şi orgolii de râme.

Votul alegătorilor îi obligă să-şi dea demisia şi să se care. Ar fi primul semn de “îmbunătățire a activității desfășurate”, de “adaptare a proiectelor de dezvoltare locală propuse, pentru a acoperi cu soluții sustenabile gama largă de nevoi și obiective ale clujenilor”. Abia atunci ar începe “procesul de reconstrucție” la PSD Cluj.

Bă, sunteţi “a doua forţă” de pe locul 20! Restul, de la 1 în jos nu sunt ocupate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *