In vizor

Oserul nu se mai deschide în 1 Iunie

Primarul Emil Boc a anunțat azi că piața de vechituri a orașului (Oserul) nu se va deschide de la 1 iunie așa cum anunțase anterior, deoarece există o prevedere a Comitetului Național pentru Situații de Urgență care menționează că activitatea târgurilor este suspendată pănă în 30 iunie. 

„Am cerut dimineață calendarul de deschidere a Oserului de la 1 iunie cum intenționam. Ni s-a răspuns de la DSP: „conform prevederilor legale se menține suspendarea activității târgurilor și talciocurilor până la data de 30 iunie 2021, potrivit Hotărârii Comitetului de Urgență,  urmând ca la data de la 1 iulie să se permită activitatea acestora, cu condiția țintei de vaccinare pentru luna în curs”. Asta scrie în hotărârea națională. Nu mai ține de noi, ține doar de Guvern când va modifica prevederile legale. Am fi dorit deschiderea, dar dacă a fost stabilit în hotărârea de la nivel național nu avem ce face”, a declarat primarul Emil Boc. 

Inițial primarul menționase faptul că Oserul se va deschide pentru clujeni începând cu 1 iunie, însă participarea ar urma să fie condiționată de vaccin sau de un test negativ. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *