Rautacisme

„OSĂ” SAU NU „OSĂ” candideze Boc la prezidenţialele din 2024?

Senatorul PNL Virgil Guran a vorbit la Antena 3 despre „prezidențiabilii” partidului din 2024. El a menționat doar două nume, pe cel al premierului Nicolae Ciucă și pe cel al primarului Clujului, Emil Boc – notează DC News.

Virgil Guran a precizat că nu au fost încă discuții oficiale, dar a spus că „cei cu funcții destul de importante” în partid vorbesc între ei despre alegeri și candidați.

„Nicolae Ciucă ar fi candidatul pentru prezidenţiale şi vă spun că este cu şanse mari să ajungă preşedintele României”, a spus Virgil Guran, adăugând că mulți liberali l-ar vedea pe Emil Boc ca pe un candidat redutabil la alegerile prezidențiale.

„Emil Boc este un primar foarte bun, este un organizator foarte bun, dar, cel puţin din discuțiile pe care le-am avut, inclusiv cu el, nu este interesat de acest lucru. Aşa că nu cred că Emil Boc îşi doreşte să candideze”, a mai spus senatorul liberal Virgil Guran.

Ce-am mai râs!

Oricum Emil Boc a fost menționat de mai multe ori în legătură cu o posibilă candidatură din partea PNL la cea mai înaltă funcție în stat. Anul trecut, Sebastian Lăzăroiu, fost consultant politic al lui Traian Băsescu (şi o vreme ceva ministru), a susținut că Emil Boc va candida și chiar va câștiga alegerile pentru funcția de președinte al României, bazându-se pe faptul că primarul Clujului apărea „prea mult” la TV.

Plin de modestie, Emil Boc a declarat, în mod repetat, că nu își dorește o funcție importantă în PNL, motiv pentru care nici nu a candidat la alegerile interne din partid. Oricum el conduce partidul prin interpuşi.

În ceea ce priveşte prezidenţiabilul PNL, când se va hotărî Întâi Voiajorul Prezidenţial să binevoiască să se întoarcă din concediu sau vacanţă, ni-l va nominaliza. Că, până acum am avut parte de anul şi #Echipa_Câştigătoare.