Justitie

ORGANUL și-a pus ochii pe PIȚI: acesta va fi audiat într-un al doilea dosar

Scris de 451

Fostul selecționer al României, Victor Piturcă, va fi audiat astăzi la DIICOT într-un nou dosar, vizat de cumpărarea Stadionului Electroputere. Recent, Victor Pițurcă a mai fost audiat și în legătură cu un dosar de  vânzare de măști neconforme în pandemie, dosar în care era implicat și fiul său.

Victor Pițurcă n-are parte de liniște în acest început de an. ProSport a aflat că DICOT-ul de la Craiova ii va audia astăzi de la ora 13:00 pe tehnicianul care a antrenat ultima oară în Bănie, dar și pe Claudia Pițurcă şi pe Mihai Naboiu (ginerele lui Pițurcă) pentru cumpărarea stadionului Electroputere.

Stadionul Extensiv, construit de fraţii Eugen şi Nicu Mihăilescu în 1998 cu o investiţie de 978.000 de dolari, a fost scos la licitaţie pentru a acoperi prejudiciul produs bugetului de stat de proprietarii complexului din Craiova, scrie Pro Sport.ULTIMA ORĂ

 • Acum 52 mins In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 1 hour Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 hours Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 3 hours Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 3 hours Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 4 hours Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 4 hours Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 4 hours Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Boc a băgat “metroul” cu ranga în PNRR, și acum vrea să se scoată
 • Acum 4 hours Din oras
  NICI SĂ MORI NU-I IEFTIN ÎN CLUJ-NAPOCA: Se majorează tarifele pentru înhumarea persoanelor decedate
 • Acum 5 hours Justitie
  Procesul constructorului care a surpat strada Victor Papilian fuge din instanțele clujene
 • Acum 5 hours In vizor
  Comedia lui Boc: Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația pentru modernizarea DN 1 pe un studiu de fezabilitate incomplet, acuză USR. Completările și clarificările depășesc volumul de date din documentația propriu-zisă
 • Acum 6 hours In vizor
  Numele lui Rareş Bogdan, în dosarul privind spaţiile comerciale de la Otopeni. Reacția prim vice preşedintelui PNL: “Mâine o sa fiu acuzat că cresc găini şi mânănc copii”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE