Vocea ta

Oraș de cinci stele, dar nu în cartiere. Clujenii dintr-un bloc de pe Teleorman, terorizați de bețivii care se adună la barul de la parter

Disperați ca autoritățile nu iau măsuri, un clujean care locuiește pe strada Teleorman ne-a scris să se plângă de faptul că atât ei cât și vecinii nu mai au liniște din cauza celor care se adună la barul aflat la parterul blocului și consumă băuturi alcoolice pe trotuarul din fața acestuia.

„Atat eu cat si vecinii de bloc am ajuns la capatul puterilor din cauza magazinului Rapsodia de la parterul blocului T10 de pe Teleorman 67. Incurajati de patronul magazinului, pentru a dace vanzare, betivii cartierului au luat in stapanire trotuarul din fata magazinului si balconul prin care se face intrarea in magazin.

Desi au fost nenumarate sesizari catre politia locala, aceasta nu a fost in stare sa rezolve problema. Arareori, apar dupa sesizarile telefonice, dar in mod surprinzator cu 10-15 minute inainte dispar toti betivii din zona. In mod clar cineva anunta magazinul ca urmeaza un control. Dupa plecarea agentilor inutili cheful se reia. Si asta se intampla zilnic.

Va rog, sa publicati o stire despre acest subiect. Poate, fiind an electoral avem o sansa”, ne-a scris clujeanul.