PubliNews

Oncos a deschis primul fresh food. Compania clujeană își schimbă brandul

Grupul Oncos a inaugurat, în Cluj-Napoca, în Piața Gării, primul fresh food, un concept nou pentru companie, care urmărește trendul de consum. Tot mai multe persoane vor să consume produse proaspete direct de la fermă și în acest context, Oncos se pliază cerințelor pieței. Ofertele pentru clienți vor fi tot mai variate pe viitor.

„Grupul Oncos a deschis fresh food Fermele Transilvania, în care produsele fermelor grupului, respectiv pui și pâine, sunt oferite sub formă de meniuri interesante, proaspete și, în primul rând accesibile”, a declarat Alin Fetița, partener turnaround Oncos.

Inaugurarea primului fresh food al Grupului Oncos a coincis cu sărbătorirea Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești.

„În acest an avem mai multe locații, atât în municipiul Cluj-Napoca, cât și în Turda, Huedin, Dej, unde se sărbătorește această zi. Fiecare producător a ales să o marcheze în felul lui specific. De exemplu, la acest magazin s-a lansat un nou brand de produse alimentare”, a afirmat Silvia Hicea, purtător de cuvânt Direcția Agricolă Cluj.

Ofertele pentru clienți vor fi tot mai variate pe viitor, mai ales că Grupul Oncos are planuri de extindere.

„Rețeaua de magazine a grupului s-a extins recent, respectiv, în septembrie am inaugurat un nou magazin la Gherla sub numele de Fermele Transilvania, pe acest concept. Acum deschidem acest fresh food și, în continuare, urmărim o deschidere de concepte paralele și respectiv împreună, în funcție de locațiile pe care le găsim și disponibilitatea de produse pe care o avem”, a mai precizat Alin Fetița.

Odată cu lansarea noului concept, Oncos a lansat și un nou produs. Treptat, compania își va schimba și brandul.

„Am reușit să lansăm astăzi un nou produs – șunculița din pulpă de pui, care este aici disponibil. Pentru a respecta promisiunea pe care am făcut-o producătorilor și partenerilor locali, categoric, toate magazinele și magazinele noi care se vor deschide în următoarele luni vor intra sub noul concept de Fermele Transilvaniei”, a adăugat Alin Fetița.

Grupul Oncos are peste 25 de ani de activitate pe piață. Este specializat pe producția de pâine, produse din panificație și produse avicole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *