Politica

Oleleu a demisionat din functia de vicepresedinte al CJ

Scris de 834

Pesedistul Ioan Oleleu a demisionat astazi din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj. Dupa ce anul trecut s-a tinut si cu dintii de scaunul de vice, gestul de astazi al lui Oleleu este cel putin ciudat. Cu atat mai mult, cu cat, arata sursele noastre, Oleleu nu si-a motivat decizia, tot documentul nefiind mai lung de cateva randuri.

“Potrivit prevederilor legale în vigoare si a reglementarilor interne ale instituţiei, documentul a fost înaintat vicepresedintelui cu atribuţii delegate de presedinte, domnul Vakar Istvan, urmand a fi parcurse etapele prevazute de Legea administraţiei publice locale si de Statutul alesilor locali. Cel mai probabil la sedinta urmatoare se va inainte un proiect de hotarare ce va propune numirea unui nou vicepresedinte, insa nu este o procedura obligatorie”, au precizat reprezentantii Consiliului Judetean.

Ioan Oleleu nu a putut fi contactat pentru a-si motiva demisia din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj.

Numele lui Oleleu apare in dosarul instrumentat de DNA in care ofiterul de politie judiciara Valentin Tatar era cercetat pentru divulgare de informatii secrete catre senatorul Alexandru Cordos, care le-ar fi transmis mai departe catre Oleleu si Remus Lapusan.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 16 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 17 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 18 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE