Sport

OFICIAL. România şi Germania vin cu cele mai bune jucătoare la Cluj pentru meciul de Fed Cup. Nu vor lipsi Halep şi Kerber

Căpitanul  nejucător al echipei de Fed Cup a României, Alina Tecşor, a anunţat lotul pe care îl va deplasa la Cluj în perspectiva meciului cu Germania, ce va avea loc în 16 şi 17 aprilie.

Spre deosebire de jocul cu Cehia, din luna februarie, România va conta pe cel mai bine cotate jucătoare în clasamentul WTA. Astfel, Simona Halep (6, WTA), Monica Niculescu (32, WTA), Irina Begu (34, WTA) şi Alexandra Dulgheru (97, WTA) vor încerca să-şi menţină locul în Grupa Mondială a Fed Cup, faţă de meciul din februarie lipsind din echipă Andreea Mitu şi Raluca Olaru.

De partea cealaltă, căpitanul nejucător al Germaniei, Barbara Rittner, va conta la Cluj pe Angelique Kerber (2, WTA), Andrea Petkovic (28, WTA), Annika Beck (40, WTA) şi Julia Goerges (58, WTA), scrie CJSport.ro.

„Echipa de Fed Cup a României pentru întâlnirea cu Germania reuneşte cele mai în formă jucătoare ale momentului. Simona, Irina, Monica şi Alexandra sunt bucuroase şi mândre să reprezinte din nou culorile României, împotriva unei echipe puternice. Formăm o echipa omogenă, echilibrată şi optimistă, pregătită să lupte pentru a rămâne în Grupa Mondială. Întâlnirea va fi cu siguranţă una foarte  disputată, Germania fiind o echipa solidă, dar credem în sansa noastră şi în devotamentul  fetelor. Mulţumim fanilor că sunt alături de echipa României şi îi aşteptăm cu drag la Cluj din nou, unde ne-am simţit foarte bine în februarie”, a spus Alina Tecşor, pentru site-ul frt.ro.

Meciul România-Germania se va desfăşura la finalul săptămânii viitoare, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Publicul le va vedea la lucru, astfel, pe finalista din 2014 a turneului de la Roland Garros, Simona Halep, dar şi pe câştigătoarea din acest an de la Australian Open, Angelique Kerber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *