PubliNews

Ofertă senzație! Ultra all inclusive în Antalya/Side cu zbor direct din Cluj!

Scris de 700

Soare, plajă cu nisip fin, relaxare maximă și servicii de calitate superioară? În Antalya, turiștii se pot bucura de 6 luni de soare și relaxare pe plajele întinse ale resorturilor de 5* care excelează prin serviciile turistice ultra all inclusive. Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan un pachet turistic ULTRA ALL INCLUSIVE la hotel MAGIC LIFE JACARANDA 5* – Antalya/Side, Turcia.

Antalya atrage milioane de oameni cu natura sa frumoasă şi bogăţiile istorice pe care le prezintă turiștilor. Combinaţia dintre soare, marea albastra şi muntii împăduriți este fermecătoare și aduce un plus de originalitate regiunii.

antalya

Antalya se situează în partea de Sud a peninsulei Anatolia, pe malul Mării Mediterane (Pamphylia Antică). În fiecare an, există un număr mare de turiști care se relaxează pe plajele sale și vizitează orașele din regiune. Astfel, Antalya este o destinație de top a Turciei, avand peste 640 de km de plaje intinse cu nisip fin.

La 68 km spre sud de Antalya se ajunge în renumitul oraș antic Side. Acesta este o staţiune mică din regiunea Antalyei, pe coasta de Sud mediteraneenă, care oferă servicii ultramoderne în regimuri all inclusive. Fiind un oraș-port în Antichitate, astăzi, Side este cunoscut pentru plajele sale lungi, siturile arheologice și renumitele resorturi de 5*. În centrul stațiunii s-a conservat foarte bine un amfiteatru antic gigantic. Înspre port, se pot observa din depărtare, coloane de marmură albă ale Templul lui Apollo (zeu grec).

Oferta turistică promoțională propusă de Alis Holidays pentru români, în această vară, cuprinde un sejur de 7 nopți la hotel MAGIC LIFE JACARANDA 5* în regim de masa ULTRA ALL INCLUSIVE cu tarife începând de la 449 euro/pers. În acest tarif este inclus: transportul cu avionul, plecare din Cluj Napoca spre Antalya și retur, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno. Oferta de early booking este valabilă până la data de 02.07.2016
Construit în anul 2014, hotelul are în total 781 camere. Ca și facilități, hotelul dispune de: restaurant principal, 1 snack restaurant, 5 restaurante a la carte, cafenea, baruri, bar la piscină, 6 piscine exterioare, discotecă etc. Ca și activități principale: muzică live, animație, tenis de masă, terenuri de tenis (cu echipament de închiriat), volei pe plajă, sporturi acvatice.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.roULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 3 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 4 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 5 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 5 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 7 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 7 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 8 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 8 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 9 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 19 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 22 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 1 day In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE