Rautacisme

Oamenii lui Tise din CJ comploteaza impotriva lui Mihai Seplecan

Oamenii lui Alin Tise din Consiliul Judetean Cluj au semnat ieri o hartie care miroase a puci impotriva lui Mihai Seplecan, prin care i se aduc acestuia diverse acuzatii. Hartia a fost semnata la Hotel Topaz, administrat de consilierul judetean Mariana Les. Acest document penibil arata cum se va desfasura lupta politica in interiorul PNL in urmatorul an. Un lucru important de mentionat despre aceasta hartie penibila este ca Horatiu Catarig nu a semnat-o, lucru care spune multe despre legitimitatea documentului.

Potrivit unor surse din apropierea lui Alin Tise, lupta in intre penelisti si pedelisti se va acutiza anul viitor, cu atat mai mult cu cat liberalii sunt slabi la nivel local, iar Tise vrea, cu orice pret, sa obtina acordul centrului de a o numi in fruntea Consiliului Judetean ori pe Mariana Les, ori pe Steluta Racolta.

Un alt razboi pe care trebuie sa il urmarim in urmatoarea perioada este razboiul dintre Daniel Buda si Alin Tise, in conditiile in care acesta din urma nu este impacat cu prezenta lui Seplecan in fruntea judetului si va face tot ce ii sta in putinta ca la urmatoarele alegeri sa isi numeasca el un presedinte de CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *