Eveniment

O tânără a fost jefuită în tren! Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj l-au prins pe bărbat în timp record

Trenurile nu au fost niciodată cel mai sigur mijloc de transport, lucru dovedit și de jaful care a avut loc miercuri noaptea, la ora 4. 

Atunci, o fată de 19 ani a fost jefuită de un bărbat de 36 de ani și a rămas fără telefonul mobil. Din fericire, prejudiciul a fost recuperat. 

„O tânără care circula cu trenul accelerat Timișioara – Iași a fost prădată deun bărbat. Fata de 19 ani, din comuna Horgeşti, judeţul Botoşani, a rămas în timpul călătoriei cu trenul fără telefonul mobil. Ea a anunțat de urgență poliția. În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 4, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Dej Călători au identificat un bărbat de 36 de ani, din comuna Telciu, judeţul Bistriţa Năsăud, bănuit de comiterea furtului.

În urma controlului efectuat, asupra bărbatului a fost găsit telefonul mobil reclamat ca furat. Prejudiciul estimat de partea vătămată se ridică la suma de 800 de lei şi a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj, conform Gherlainfo.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *