Din oras

O stradă extrem de circulată din Cluj-Napoca s-a surpat din cauza unei avarii la reţeaua de apă. Groapa formată a dat peste cap traficul din cartierul Gheorgheni

Strada Aurel Suciu (fostă Pietroasa) din cartierul Gheorgheni este blocată încă de ieri seară ca urmare a apariţiei în asfalt a unei gropi formată de infiltarţiile de apă provenite din  reţeaua de canalizare a oraşului. Locuitorii riverani zonei de avarie a reţelei de apă afirmă că  sunt deranjaţi de numărul mare de forţe de ordine deplasate la faţa locului care au folosit girofarele toată noaptea. 

“Ieri în jurul amiezii s-a format un crater în asfaltul de pe strada Pietroasa ( Aurel Suciu nr. red). Au fost chemati cei de la intervenţie şi când au început să sape au dat de o groapă cât casa, atât de mare era surparea. Strada e închisă de ieri după amiază şi au spus că  termenul de refacere e 48 de ore. I-am auzit afirmând pe muncitori că  vor avea nevoie de mai mult timp pentru a remedia problema. Pentru că s-a rupt nu ştiu ce coductă de apă. Aşa forţe de ordine au desfăşurat aici de parcă s-a produs nu ştiu ce crimă. Toată noaptea nu am reuşit să dormim din cauza luminilor d ela girofare. Nu mai comentăm faptul că stăm fără apă în casă şi nici nu ne-au spus când vom avea apă”, a afirmat E.G.  o locatară din apropiere.  

Compania de Apă Someş a ţinut să îi liniştească pe riverani şi a transmis un comunicat prin care îi informează pe cetăţeni că circulaţia pe strada Aurel Suciu va fi reluată astăzi, în jurul orei 17.

“Urmare a unei avarii la reţeaua de canalizare, în perioada 16 ianuarie, ora 20,00 – 17 ianuarie ora 17,00, se va închide circulația rutieră, pe ambele sensuri ale străzii Aurel Suciu între str. Septimiu Albinii și str. General Traian Moșoiu”, precizează Compania de Apă Someș SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *