Eveniment

O profesoară din Cluj fumează într-un microbuz școlar, plin cu elevi – VIDEO

Scris de 1,178

Pentru o profesoară din Cășeiu, județul Cluj, Legea antifumat nu există. Pentru aceeași profesoară sănătatea elevilor este egală cu zero barat. La fel și exemplu pe care îl dă copiilor. Poate pe această cale se autosesizează conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Cluj și a școlii la care acest cadru didactic profesează.  

Vineri, în jurul orelor prânzului, într-un microbuz plin cu elevi, o profesoară a fost filmată în timp ce fuma. Femeia nu a avut nicio jenă să fumeze cu toate că în mijlocul de transport se aflau mai mulți copii. Profesoara se numește Anca Cosma și predă la Școala Generală din Cășeiu, județul Cluj. 

Șoferul care a filmat toată scena și a postat apoi filmulețul pe rețelele de socializare a avut și un dialog cu femeia. Răspunsul pe care l-a oferit profesoara este în cel mai pur stil golănesc, plin de nesimțire. 

„Faceți cunoștință cu această ‘persoană’ Cosma Anca, care fumează când mașina e plină de copii.
CJ14PCC – Transport elevi – 14 Dec ora 12:30
– Doamnă, de ce fumați când sunt copii în mașină?
– De plăcere! 
Păcat că nu am filmat și conversația. Dați share, poate ajunge la conducerea unității de învățământ și la părinții copiilor”, a scris bărbatul care a postat filmulețul pe Facebook. 

Nesimțirea femeii nu s-a oprit la acel dialog din trafic. Imediat după ce s-a văzut pe internet, l-a luat la întrebări pe cel care a postat filmarea cu ce drept a distribuit acel video. Halul în care a scris și modul în care a terfelit limba română ne face să ne întrebăm ce caută această femeie în sistemul educațional? 

raspuns femeie caseiu 

Ziar de Cluj va sesiza conducerea ISJ Cluj cu privire la acest caz revoltător. ULTIMA ORĂ

 • Acum 6 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 6 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 10 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 10 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 10 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 10 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 11 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 11 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 11 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 12 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 13 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 14 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE