Eveniment

O profesoară din Cluj fumează într-un microbuz școlar, plin cu elevi – VIDEO

Pentru o profesoară din Cășeiu, județul Cluj, Legea antifumat nu există. Pentru aceeași profesoară sănătatea elevilor este egală cu zero barat. La fel și exemplu pe care îl dă copiilor. Poate pe această cale se autosesizează conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Cluj și a școlii la care acest cadru didactic profesează.  

Vineri, în jurul orelor prânzului, într-un microbuz plin cu elevi, o profesoară a fost filmată în timp ce fuma. Femeia nu a avut nicio jenă să fumeze cu toate că în mijlocul de transport se aflau mai mulți copii. Profesoara se numește Anca Cosma și predă la Școala Generală din Cășeiu, județul Cluj. 

Șoferul care a filmat toată scena și a postat apoi filmulețul pe rețelele de socializare a avut și un dialog cu femeia. Răspunsul pe care l-a oferit profesoara este în cel mai pur stil golănesc, plin de nesimțire. 

„Faceți cunoștință cu această ‘persoană’ Cosma Anca, care fumează când mașina e plină de copii.
CJ14PCC – Transport elevi – 14 Dec ora 12:30
– Doamnă, de ce fumați când sunt copii în mașină?
– De plăcere! 
Păcat că nu am filmat și conversația. Dați share, poate ajunge la conducerea unității de învățământ și la părinții copiilor”, a scris bărbatul care a postat filmulețul pe Facebook. 

Nesimțirea femeii nu s-a oprit la acel dialog din trafic. Imediat după ce s-a văzut pe internet, l-a luat la întrebări pe cel care a postat filmarea cu ce drept a distribuit acel video. Halul în care a scris și modul în care a terfelit limba română ne face să ne întrebăm ce caută această femeie în sistemul educațional? 

raspuns femeie caseiu 

Ziar de Cluj va sesiza conducerea ISJ Cluj cu privire la acest caz revoltător. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *