Eveniment

O pisica a salvat viata unui copil abandonat. VIDEO

Masha, o pisica fara stapan, a salvat viata unui bebelus abandonat pe o strada din Rusia, dupa ce a intrat in cutia in care era acesta si i-a tinut cald, intr-o zi in care temperaturile au fost geroase.

Copilul a stat afara cateva ore si datorita Mashei este acum intr-o stare buna„, a spun un medic. Pisica a si mieunat indelung pentru a atrage atentia trecatorilor, potrivit New York Post.

„De obicei e foarte tacuta si prietenoasa, asa ca atunci cand am auzit-o mieunand, am crezut ca este ranita”, spune Irina Lavrora, o femeie din Obninsk.

Masha este o pisica fara stapan, dar care este hranita si ingrijita de localnici. Cand a gasit copilul, care este acum intr-o stare buna, s-a comportat cu el ca si cum ar fi fost al ei.

„Este clar ca i s-au trezit instinctele materne si a vrut sa protejeze copilul. Bebelusul era imbracat bine, iar persoana care l-a abandonat a pus langa el cateva scutece si niste mancare”, a mai spus Irina.

Bebelusul a fost dus de urgenta la spital, unde a fost consultat, medicii declarandu-l intr-o stare buna de sanatate. De cand a fost gasit copilul, Masha a fost declarata eroina de catre locuitorii orasului, iar acum profita din plin de pe urma noului statut.

„Toata lumea din cartier este foarte mandra de ea si o iubeste. Iar acum primeste de mancare numai ce-i place ei cel mai mult”, a mai spus Irina Lavrova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *