Rautacisme

O ofertă excepțională! Garsoniera „lu' bunica” se închiriază în Mărăști cu 200 de euro

Scris de 310

Tupeul nesimțit al proprietarilor clujeni a început să se mai tempereze acum, după 7 luni de pandemie. Dacă înainte garsoniera bunicii decedate din Mărăști era scoasă la mezat pentru 300 de euro (plus garanție), în prezent o asemenea bombă imobiliară a ajuns să se închirieze pentru 200 de euro.

Vă prezentăm mai jos un exemplu de astfel de garsonieră, renovată de bunica la vremea ei, prezentată de Edil pe compariimobiliare.ro drept „o ofertă excepțională!”

„Va prezentam o oferta exceptionala! Va oferim spre inchiriere o garsoniera , situata la etajul 3 din 4 etaje, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul MARASTI, in apropiere de EXPO TRANSILVANIA. Suprafata acesteia este de 27 mp. Garsoniera este confort 1 si este dotata cu 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat clasic mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru”, a scris agenția imobiliară Edil în prezentarea acestei garsoniere la care singurul aspect excepțional este prețul.

Garsoniera bunicii proprietarului le oferă viitorilor chiriași, pentru 200 de euro lunar, plus cheltuieli, plus garanție o lună, plus 50% din prima chirie comisionul agentului imobiliar, următoarele condiții și dotări excepționale, „clasice”:

–  O canapea în stare încă bună de funcționare, folosită numai de bunica la croșetat, timp de 25 de ani

– Masă de bucătărie cu mușama, amplasată în cameră, lângă canapea, să vă puteți ascunde sub ea, în caz de cutremur

– Dulap de lemn, posibil cu molii

 – Bec în baie (abajurul e opțional, posibil contra cost)

– Aragaz, chiuvetă și încă o masă în bucătăria în care puteți intra doar dacă nu mâncați prea mult. În caz contrar, riscați să nu mai încăpeți, să rămâneți blocați între masă și aragaz

– Apometre la vedere, să aveți în vedere întotdeauna să faceți economie la apă. Pe pandemia asta, după ce plătiți chiria, fiecare leuț contează!

– Fotoliul lu’ bunicu, dotat cu elefant cu trompă, pentru pretențioși

– Dulap alb de bucătărie, plasat în cameră, din lipsă de spațiu

– Șifonier cu macrameuri, pentru un aer vintage, hipsteresc

Ușă din lemn la intrare, antiefracție. Niciun hoț nu și-ar risca libertatea pentru a prăda o asemenea sărăcie.

O ofertă excepțională, pe care, însă, dacă o ratați, s-ar putea să nu o pierdeți. Fiindcă cererea pentru închiriere a scăzut dramatic la Cluj, majoritatea bombelor imobiliare vor sta pe piață neluate de nimeni, până vor reflecta, ca preț, adevărata lor valoare.ULTIMA ORĂ

 • Acum 17 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 20 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 21 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 23 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 23 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 24 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE