Vocea ta

"O neinsemnatate a acestui oras" ne scrie rugandu-ne sa ii facem cunoscut blogul. De ce nu?

Draga redactie

Cu siguranta acest mesaj va ajunge la dumneavoastra, dar nu stiu in ce masura veti tine cont de mine, o neinsemnatate a acestui oras sau de ce nu a acestei lumi. Ca sa merg mai departe cu ideea pe care doream s-o exemplific, sunt o mica scriitoare a acestui oras care va cere ajutorul, desigur, asta daca se poate.

Ma numesc Marc Sabina, am 16 ani, sunt eleva in clasa a X-a A, la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, la profilul mate-info, in paralel sunt si eleva a Scolii Populare de Arta „Tudor Jarda”,l a sectiunea design vestimentar, si de curand, mai exact din ianuarie mi-am deschis un blog, care pot sa spun ca are un real succes. Traficul a crescut de la o zi la alta, si am ajuns chiar la 200-300 vizualizari/zi. Impactul asupra adolescentilor de varsta mea,si nu numai, a fost unul covarsitor, spun sincer ca nu ma asteptam. De la o mica scriitoare, care scria in caietul ei, despre sentimente si principii existentiale, am ajuns „o mica vedeta”. Am primit si comentarii dezaprobatoare, dar asta e firesc, e „raul necesar” de care am nevoie pentru succes. As fi bucuroasa daca mi-ati oferi podoima de a va acorda un interviu, de a aparea in ziarul dumneavoastra cu acest LINK.

Nu stiu daca v-ar interesa sa scrieti despre blogul meu si cu atat mai putin despre mine, insa provocarea mea a constat in a va scrie, verdictul dumneavoastra il hotarati.

Va multumesc din suflet! O seara placuta!

Cu multa stima

Sabina Marc

 

Draga „neinsemnatate”,

Iata ca vocea ta a fost auzita. Primesti cadou de la noi un link catre blogul tau. Fii mai curajoasa pe viitor, daca te subestimezi, nu va crede nimeni in tine!

Liviu Alexa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *