Din oras

O mămică cu un băiețel de 4 ani riscă să ajungă pe stradă pentru că nu găsesc o chirie decentă

Scris de 5,506

O mămică își crește singură copilul de 4 ani, lucrează și, din salariul de 1100 de lei, plătea până acum 550 de lei chirie și  9lei/zi pentru grădiniță. Tânăra se descurcă fără a fi ajutată de familie. Are o mamă, care însă a abandonat-o, iar tatăl este decedat.

Sonia Mihăilă, tânăra mămică, trebuie să părăsească în următoarele două luni spațiul unde locuiește în chirie, pentru că acesta se va vinde, și riscă să ajungă pe stradă, pentru că nu își permite o chirie nouă, la prețurile exorbitante din Cluj. Ea a depus cereri și la Primărie, pentru o locuință socială, însă nu a primit.

Sonia nu cere mila nimănui, își dorește doar o chirie decentă, de preferință în Gheorgheni, aproape de grădinița fiului ei și de bunica ce o ajută să-l ia pe băiat acasă de la grădiniță, atunci când ea este la muncă:

„Am o problemă destul de mare si mă gândeam să întreb, că nu știu ce să mai fac! Eu și băiețelul meu de 4 ani jumate ne căutăm o chirie în zona Gheorgheni. Unde stau acum, tot cu chirie, ne-a anunțat că trebuie să ne mutăm, că vinde apartamentul. Aici stăteam doar eu și copilul și plăteam 550 de lei, deci mai mult de atât nu aș putea plăti, ca să ne putem descurca. Poate cunoașteți pe cineva care are de dat în chirie ceva mai ieftin, dar să aibă și bucătărie, nu garsonieră conf.3. Sau, poate este tot așa vreo mămică singură, care caută și ea. Cam toți caută studenți și nici nu mă primesc cu un copil, când aud de copil și închid telefonul!”, a scris Sonia Mihăilă, pe un grup de Facebook.  

Cei care își doresc să o ajute pe tânăra mămică și pe băiețelul ei cu o chirie pe care aceasta să și-o poată permite, o pot contacta la adresa de email: ioanafabian12@yahoo.com. 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  Femeia varză pusă de un ficus să conducă Educația habar nu are că un memorandum nu este act normativ. Vai de ea Românie ”educată” de către impostori!
 • Acum 3 hours In vizor
  Chiar ne întrebam când OSĂ ”meargă mai departe” Centura metropolitană. Ne dă asigurări Însuși El, Maestrul, de la o emisiune de chitanțier, că ”tronsonul 2 al centurii metropolitane este scos din nou la licitație”. La prima licitație (în care era și tronsonul trei, azi dispărut), de vină a fost Drulă
 • Acum 3 hours Politica
  Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu crede, în ceea ce privește posibilitatea încetării grevei din Educație, că rațiunea va fi pe primul loc: ”Nu se pot da OUG pe legi viitoare”
 • Acum 3 hours Politica
  DE CE SĂ NU ÎNCHEIE MEDIILE PORTARII? Doar au expertiză de când stabileau cine e bolnav de Covid-19 și cine nu… Ministrul Educației anunță noi modificări în regulament, numai să se poată încheia mediile
 • Acum 3 hours In vizor
  IMAGINARUL CLUJ-NAPOCA DE UN MILION DE LOCUITORI AL LUI EMIL BOC o ia în freză de la INS: ”Populația Clujului a ajuns la cel mai scăzut nivel din ultimii 50 de ani”
 • Acum 4 hours PubliNews
  TIFF aduce un mini-cinema pentru copii în Iulius Parc. Programul este completat cu filme de Oscar, documentare și proiecții românești
 • Acum 5 hours Din oras
  Restricții de circulație în centrul Clujului pentru nou protest al profesorilor din învățământul preuniversitar. Mobilizarea sindicaliștilor români dată de exemplu de către omologii din Ungaria
 • Acum 5 hours Analiza
  Dedesubturile scandalului de la Bruxelles. Mihai Tudose, “hărțuirea sexuală” și rotația guvernamentală
 • Acum 6 hours General
  Sile Pușcaș scapă din ghearele justiției clujene. Procesul cu Primăria Cluj-Napoca se mută la Suceava
 • Acum 7 hours Eveniment
  VAL DE PROTESTE ÎN BUCUREȘTI: Continuă greva profesorilor, ies în stradă și sindicaliștii din Sănătate și protestează pentru pensii speciale polițiștii din penitenciare
 • Acum 7 hours Din oras
  Avarie la o conductă de apă din Zorilor! Zeci de străzi au rămas fără apă
 • Acum 1 day In vizor
  DEȘI ÎNCĂ NU L-AU CĂLCAT ÎN COPITE CEI DE LA UNTOLD, gazonul nou-nouț de pe Cluj Arena necesită o reșapare de 10.000 de euro. Așa se fac lucrările de calitate pe bani publici cu firme de casă!
 • Acum 1 day Politica
  GUVERNUL MAI ANUNȚĂ UN FÂS: Memorandum pentru creșterea salariilor pentru profesori anul viitor. Bătaia de joc este pe față: Memorandumul nu are forță juridică
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE