Eveniment

O gospodărie din Chinteni a luat foc. Trei tone de furaje, mistuite de flăcări

Un incendiu violent a izbucnit vineri seara la o gospodărie din localitatea Chinteni. Pompierii s-au luptat timp de o oră cu flăcările. Din fericire nu au fost victime, însă proprietarii imobilului s-au ales cu pagube materiale.

„Două autospeciale pentru stingerea incendiilor s-au deplasat pentru a stinge flăcările ce au cuprins o anexă gospodărească de pe strada Praga, localitatea Chinteni, în jurul orei 22.30, noaptea trecută. Pompierii au acționat timp de o oră pentru a limita și stinge flăcările, a evacua materialele depozitate în anexă, dar și pentru a proteja casele din apropiere”, au declarat reprezentantanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Au fost distruse de incendiu 16 mc de material lemnos, trei tone de furaje și a fost deteriorată anexa gospodărească ce avea o suprafață de 40mp.

Din fericire nu au fost persoane rănite, iar cercetările preliminare au stabilit ca și cauză probabilă pentru producerea incendiului o defecțiune la un aparat electric lăsat în funcțiune.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *