Vocea ta

O femeie, capitan de Jandarmerie din Cluj, se comporta ca o manelista

Clujeanca Claudia Oltean lucreaza ca sofer de taxi si a avut un incident pe care il relateaza pe pagina ei de Facebook. Dansa a avut o clienta, capitan de Jandarmerie din Cluj, care s-a purtat intr-un mod ce nu face cinste meseriei sale.

Redam mai jos patania Claudiei Oltean:

”Clienta luata la comanda de la UPU, femeie frumoasa, insotita de 2 copii mici, un bebelus fetita si un baietel cam la vreo 4 anisori. Baiatul, venit pe jos, tusti in masina direct in picioare pe bancheta. Spun: doamna, copilul cum a umblat pe jos se urca cu picioarele pe bancheta? Si care-i problema? zice ea tafnoasa… Pai aia ca murdareste, unu si doi, pentru siguranta copilului, daca pun o frana copilul se loveste cu capul de scaunul din fata. „Nu-i treaba dumitale siguranta copilului meu” Ba da, atata vreme cat e la mine in masina. Contrazicandu-ne pe tot parcursul drumului, am enervat-o si a zis ca imi face reclamatie, moment in care am sunat la dispecerat, pe speaker. Ocazie cu care s-a si prezentat: capitan de jandarmerie Simona Anghel. Iata de unde atitudinea de stapan de sclavi, absolut toti cei care lucreaza in aparatul represiv au aceasta atitudine de je m’en fiche pe tine fraiere, mie mi se cuvine tot. Absolut oribil comportament, pacat de frumusetea ei…”, scrie aceasta pe pagina sa de socializare.

In urma publicarii articolului, reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Cluj (IJJ) au tinut sa faca unele precizari.

”Referitor la informatiile aparute in spatiul public cu privire la un presupus angajat al unei unitati de jandarmi din judetul Cluj, va comunicam faptul ca in urma verificarilor efectuate de catre cele doua unitati de jandarmi din judet (Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj, respectiv Gruparea de Jandarmi Mobila Cluj-Napoca), nu exista niciun angajat cu numele mentionat in articolul de presa”, informeaza acestia.

Foto: facebook/Claudia Oltean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *