Din oras

O copila de 5 ani și bunicul ei, accidentați pe Dorobanților. Șoferul i-a lovit pe trecerea de pietoni, în timpul efectuării manevrei de mers înapoi

Un tânăr de 34 de ani a lovit în acestă seară doi pietoni care circulau regulamentar pe trecerea de pe strada Dorobanților. Din primele informații, în jurul orei 18.00, în timpul efectuării manevrei de mers înapoi, conducătorul, din municipiul Cluj-Napoca ar fi surprins și accidentat două persoane care ar fi fost angajate în traversarea drumului, în proximitatea trecerii de pietoni, pe culoarea verde a semaforului. 

Cele două persoane, un bărbat în vârstă de 65 de ani și un fetiță de circa 5 ani au fost transportate la o unitate medicală.
„O autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 18.00 pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de cca 60 de ani, și unui copil minor, în vârstă de cca 4 ani, care au fost răniți în urma unui eveniment rutier produs pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca.

Bărbatul prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiență, iar copilul minor era în stare de conștiență și prezenta mai multe traumatisme.
Ambii au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, arată cei de la ISU Cluj.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat negativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *