Din oras

O clujeancă îi acuză pe angajații Rosal că cer sandwich-uri gratuite de la un local ca să ridice gunoiul

Într-o zonă centrală a Clujului, pe strada Cotită, deșeurile menajere care provin de la un local de tip fast-food nu se ridică zile în șir. O clujeancă care lucrează în zonă acuză angajații firmei de salubrizare că cer sandwich-uri gratuite pentru a-și face treaba. Ce spun reprezentanții Rosal?

Strada Cotită este sufocată de reziduurile și deșeurile care provin de la un local. Pungile de gunoi, aruncate de-a valma pe mijlocul trotuarului, nu sunt ridicate zile în șir sau chiar săptămâni. Pietonii sunt nevoiți să le ocolească printre mașini, iar cei care lucrează la magazinele din zonă s-au săturat de  imaginea dezolantă și de mirosul pestilențial. O clujeancă a semnalat un incident recent pe care l-a avut cu angajații firmei de salubrizare, care vin să ridice gunoiul din an în Paști.

“Plătim firma Rosal, dar strada Cotita din spate de la Sora arată mizerabil. Cei de la Rosal ridică gunoiul doar când au chef. Am sunat și la ei de mai multe ori și nu au făcut nimic. Băieții care trebuiau să ridice gunoiul, au zis că, dacă nu le dau sandvișuri gratis băieții de la fast-food, ei nu iau gunoiul. Vă rugăm să faceți ceva pentru că nu e posibil ca o zonă din centrul Clujului să arate așa”, a relatat Viorica Baciu pe portalul de reclamații al Primăriei.

Reprezentanții firmei de salubrizare spun că nu e vina lor că cei care au localuri în zonă își pun gunoiul la comun și că e nevoie de modificarea contractului pe care aceștia îl au cu Rosal pentru ca mașinile să vină mai des.

“În momentul în care se întâmplă ceva de genul acesta în teren, oamenii sună direct la noi. Avem dispecerat non-stop. Acolo e vorba de un fast-food. Se ridică gunoiul peste noapte, dar ei au program o singură zi pe săptămână.

Nu putem ridica de mai multe ori, dacă plătesc o zi pe săptămână. Probabil pun la comun deșeurile cei din zona respectivă. Dacă au nevoie de modificarea contractului trebuie să ne solicite acest lucru. În mod nomal, trebuie să se ridice conform graficului”, a declarat Nicoleta Pop, reprezentantul Rosal.

În ceea ce îi privește pe angajații ”amatori” de sandwich-uri de pomană, cei de la Rosal nici nu neagă, nici nu confirmă acuzațiile.

”Va trebui să vorbesc cu șeful echipajului din teren, să vedem despre ce echipaj e vorba și să vorbim direct cu ei”, a mai afirmat reprezentantul Rosal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *