In vizor

O angajata a AJOFM Cluj, ridicata de procurorii DNA. Perchezitii la sediul institutiei si in alte opt locatii

O angajata a Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Cluj a fost ridicata, astazi, de procurorii DNA, pentru audieri. Mai multe perchezitii se desfasoara la sediul institutiei de pe strada George Cosbuc, dar si in alte opt localtii din municipiu. Din primele informatii, se pare ca ancheta ar viza derularea unor proiecte europene.

“Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni corupție, comise în perioada 2010-2015.

În cursul zilei de 13 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, a Direcției Generale Anticorupție – Serviciile Judeţene Cluj și Sălaj, și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Consilieri ai AJOFM Cluj, adusi de acasa cu jandarmii

Una dintre perchezitii are loc la sediul AJOFM Cluj. Cu putin timp in urma, o angajata a institutiei a fost ridicata de anchetatori si dusa la audieri. Apoi, in curtea agentiei, trei barbati au fost adusi intr-o Dacia Logan, acestia fiind insotiti de doi jandarmi. Cel mai probabil, acestia sunt angajati de-ai institutiei, adusi de acasa. Printre ei s-a aflat si Ciprian Bosca, consilier EURES in cadrul AJOFM Cluj.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *