Eveniment

O alunecare de teren a blocat DJ108C, la intrarea în Răchițele. Poate aţi uitat de clasatul dosar Răchitele – Ic Ponor

Joi dimineață în jurul orei 10.30, traficul a fost oprit pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni de versant care mărginește partea carosabilă.

  • „Sunt derulate activități pentru degajarea părții carosabile. Un echipaj al poliției din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin este prezent în zonă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu sunt persoane rănite sau autovehicule avariate”, a transmis IPJ Cluj.

Dacă vă sună ceva cunoscut în legătură cu acest drum judeţean, este celebrul „Dosar Răchiţele – Ic Ponor” pe care, cu amabilitate, DNA Cluj l-a clasat, deşi prejudiciul calculat a fost de 1 MILION de euro. Bani publici. Adică ai tuturor şi ai nimănui.

DETALII DESPRE SUFUROASA CLASARE CITIŢI AICI: DNA Cluj clasează dosarul Răchițele – Ic Ponor. Prejudiciul a fost estimat la 1 milion euro

https://www.facebook.com/watch/?v=1134863789959399

MAI MULTE DETALII DESPRE CUM SE TOPESC BANII PUBLICI ÎN MODERNIZĂRI CITIŢI AICI: Cum vrea să modernizeze CJ Cluj, pe bani europeni, ceea ce a modernizat pe bani județeni. Vorbim cumva despre acoperirea unor tunuri cu lucrări de slabă calitate ale Societății Drumuri și Poduri Județene?