FOTOGRAFILA

Numai lume ”de bine” a apelat la ”școala doctorală” Adrian Ivan. Facultatea aceea de ”Sudii politice” din cadrul UBB Cluj-napoca pare mai degrabă o afacere de familie PDL al PNL Cluj

Poate o mai țineți minte pe nepoata primarului OSĂ, Mihaela Boc, care ne arăta pe FB că are patul făcut pe banii contribuabililor.

Pe scurt, ”Mihaela este slăbiciunea primarului Boc, cel care i-a asigurat posturi călduțe în Primărie sau la Guvern. Unchiul Boc a avut grijă ca nepoata să se înfrupte din plin din banii contribuabililor. Asta deși Mihaela Boc, zisă Lala, a reușit ”performanța” să pice de trei ori examenul de intrare în barou, ceea ce nu l-a împiedicat pe iubitul ei unchi să îi facă rost de un post de profesor la Facultatea de Istorie. Din prea multă loialitate, Mihaela a dat cu subsemnatul și la DNA Cluj, în calitate de martor în dosarul fostului viceprimar Anna Horvath. Iată de ce Lala poza atât de mândră de ea în ușa dormitorului, numai multiplele ei calități au dus-o pe culmile succesului.”

Vorba noului liberal OSĂ Boc: ”Prin unchiul însuși”.

Azi, în contextul toxic al doctoratelor de trei lulele, trei surcele – și acelea cu copy-paste, păstorite de Adrian Ivan, vă mai prezentăm un motiv de mândrie al Lalei: da, ați ghicit, coperta unui doctorat. Că dacă nu ești și ”dottore” parcă ”famiglia” de nepotisme din ”bocărie” nu se simte prea bine. Și, fără ”dottorat” la CV nu merge în sus nici cariera universitară.

Să stați pe fază că vă prezentăm și cariera academică al lui ”dottore” Daniel I. Buda, filosoful veterinar de la ”Drept”. Aboslventul de la Agronomie și Drept și-a tras, ca parlavramentar, un doctorat în filosofia raporturilor parlamentului cu principalele instituții ale statului, sub îndrumarea lui Nicolae KALLOS). Tot la UBB Cluj-Napoca, că-i supra ofertă pentru politicieni.