FOTOGRAFILA

Numai lume ”de bine” a apelat la ”școala doctorală” Adrian Ivan. Facultatea aceea de ”Sudii politice” din cadrul UBB Cluj-napoca pare mai degrabă o afacere de familie PDL al PNL Cluj

Scris de 1902

Poate o mai țineți minte pe nepoata primarului OSĂ, Mihaela Boc, care ne arăta pe FB că are patul făcut pe banii contribuabililor.

Pe scurt, ”Mihaela este slăbiciunea primarului Boc, cel care i-a asigurat posturi călduțe în Primărie sau la Guvern. Unchiul Boc a avut grijă ca nepoata să se înfrupte din plin din banii contribuabililor. Asta deși Mihaela Boc, zisă Lala, a reușit ”performanța” să pice de trei ori examenul de intrare în barou, ceea ce nu l-a împiedicat pe iubitul ei unchi să îi facă rost de un post de profesor la Facultatea de Istorie. Din prea multă loialitate, Mihaela a dat cu subsemnatul și la DNA Cluj, în calitate de martor în dosarul fostului viceprimar Anna Horvath. Iată de ce Lala poza atât de mândră de ea în ușa dormitorului, numai multiplele ei calități au dus-o pe culmile succesului.”

Vorba noului liberal OSĂ Boc: ”Prin unchiul însuși”.

Azi, în contextul toxic al doctoratelor de trei lulele, trei surcele – și acelea cu copy-paste, păstorite de Adrian Ivan, vă mai prezentăm un motiv de mândrie al Lalei: da, ați ghicit, coperta unui doctorat. Că dacă nu ești și ”dottore” parcă ”famiglia” de nepotisme din ”bocărie” nu se simte prea bine. Și, fără ”dottorat” la CV nu merge în sus nici cariera universitară.

Să stați pe fază că vă prezentăm și cariera academică al lui ”dottore” Daniel I. Buda, filosoful veterinar de la ”Drept”. Aboslventul de la Agronomie și Drept și-a tras, ca parlavramentar, un doctorat în filosofia raporturilor parlamentului cu principalele instituții ale statului, sub îndrumarea lui Nicolae KALLOS). Tot la UBB Cluj-Napoca, că-i supra ofertă pentru politicieni.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 3 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 4 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 5 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 5 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 7 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 7 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 9 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 9 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 11 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 11 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 12 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 13 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE