Din oras

Numai împinși de la spate știu cei de la Rosal să-și facă datoria? Se pare că DA

Scris de 459

De dimineață jurnaliștii de la Ziar de Cluj au deschis aplicația MyCluj.ro și au făcut nițel mișto la adresa primarului Emil Boc cum că e plină aplicația de plângeri că nu s-a mai ridicat gunoiul menajer cu săptămânile.

Între timp au mai apărut plângeri, una, strigătoare la cer de pe strada Grigore Alexandrescu. Priviți și voi și judecați:

“Am făcut sesizare la Primărie, sper să se pună în mișcare. Este inadmisibil!!! A trecut demult ”vremea nefavorabilă” pe care au tot invocat-o. Nu s-a ridicat gunoiul de vreo săptămână. Și din câte am înțeles, sunt multe puncte lăsate de izbeliște… Vrem un Crăciun curat, dragă Primărie!” – a scis un cetățean indignat pe pagina sa de socializare.

Imediat au apărut “sfătuitorii” că sesizarea trebuie făcută la Rosal, că degeaba faci pe MyCluj.ro, că tot la Rosal sau Brantner ajunge, că bla-bla-bla.

E plin net-ul de Martorii Domnului Nostru Emil Boc care nu pricep că acest contract de salubrizare și celălalt de deszăpezire au fost date cu dedicație amicilor săi politici de înuși acest primar. Că el trebuie luat la rost când cei pe care-i plătește din banii noștri (FĂRĂ LICITAȚIE, CU CONTRACTE CARE SE ÎNDIND PE ANI ȘI ANI) nu își fac datoria. Pe Emil Boc trebuie făcută presiunea. Că el pune mânuța pe telefon și mizduiește pe careva ca să nu i se știrbească glorioasa imagine publică și lucrurile se rezolvă.

Că avem dreptate o demonstrează faptul că avem parte de o urmare cu final fericit măcar în cazul acestei sesizări:

UPDATE: am făcut sesizarea la 12.00, în acest moment (13.35), mașina Rosal e aici și încarcă gunoiul. Poate e o coincidență sau poate că au primit un telefon… Nici nu contează, important e că va fi curat.

Mulțumesc pentru distribuire, Liviu Alexa!”

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 16 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 16 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 17 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 18 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 18 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 19 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 19 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 21 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 21 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 22 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 24 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE