FOTOGRAFILA

Nu te baza pe Emil Boc că firmele de cumetrie ale municipalității își vor face corect treaba. Șanțul de scurgere al apei de la ”La Terenuri”, o mizerie neterminată, un pericol pentru mașini!

Ne scrie un cititor Ziar de Cluj:

”Buna ziua!

Doresc sa va atrag atentia asupra unei probleme mari (zic eu) legata de noua baza LA TERENURI. Chiar in fata intrarii in baza, pe strada Marisel, santul de scurgere nou construit in parcare nu e acoperit / semnalizat decat pe aprox 10-15 metri. In rest, toti pietonii (copii mici mai ales), dar si masinile in parcare (a se vedea poza, dupa acest ultim loc incepe doar sa fie acoperit cu pamant) sunt expuse. E foarte larg santul daca intram, cadeam cu ambele roti.

Multumesc.”

Ce să spunem, nu e singura mizerie semnalată de cetățeni la această lucrare terminată cu întârziere și cu multe hibe ca toate ”investițiile” girate de Emil Boc. Măcar s-a făcut inaugurare cu fast, cu mult bâlci și presă de chitanțier care a consemnat pozuțele cu Boc dând din picioruș în minge, din mânuță cu rachetuța șamd, cum vă ziceam: bâlci de PR: