Rautacisme

Nu rata penthouse-ul garsonierelor din Mărăști, la doar 280 de euro! Senzații tari garantate, ofertă sub prețul pieței!

Scris de 290

O ofertă „sub prețul pieței” atrage atenția pe site-ul compariimobiliare.ro, o ofertă „de neratat” promovată de Edil Imobiliare. Este vorba despre un „apartament de tip PENTHAUSE”, mai precis, o garsonieră, situată în cartierul Mărăști, aproape de Iulius Mall.

Garsoniera-penthouse confort II, de 25 mp, are, conform descrierii profesioniștilor de la Edil, 4 camere semidecomandate, scară interioară, faianță modernă, finisaje moderne, gresie modernă, finisaje moderne, faianță modernă (repetiția le aparține specialiștilor care au promovat acest anunț):

Nu rata oferta noastra sub pretul pietei! EDIL va prezinta spre inchiriere un apartament de tip PENTHAUSE, in CLUJ-NAPOCA, cartierul MARASTI, in apropiere de IULIUS MALL. Apartamentul de 4 camere semidecomandat cu scara intrioara , are o suprafata utila de 100mp si este situat la etajul 3 din 3 etaje. Apartamentul este confort lux semidecomandat si este compartimentat astfel;Living cu bucatraie, Baie, Hol, Dormitor si Balcon iar urmatorul nivel Hol, Baie si 2 Dormitoare.Apartamentul este dotat cu centrala proprie, aer conditionat, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Acesta are loc de parcare in subteran.Finisajele sunt moderne cu; faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat, centrala termica, ferestre termopan, Geamuri Velux, si usa antiefractie.APARTAMENTUL ESTE LA PRIMA INCHIRIERE!!. Imobilul mobilat si utilat lux mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, plita electrica si cuptor electric.. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. APCJ312087”, au scris profesioniștii de la Edil, în descrierea garsonierei, pe care v-am redat-o întocmai, așa cum apare pe site-ul compariimobiliare.ro.

Fiindcă o fotografie face cât 1000 de cuvinte, vă prezentăm și în imagini acest penthouse-garsonieră, la prima închiriere, confort lux.

Baia este piesa de rezistență. În sensul că îți testează rezistența psihică. Dorelul dorelilor a creat deasupra toaletei un labirint terifiant de țevi, menit a reduce consumul de apă, pentru cheltuieli de întreținere cât mai mici:

Instalațiile din baie îți bagă groaza în oase într-un așa hal, încât cu siguranță nu te vei întinde la duș! Mai ales că dușul se întinde din zona veceului spre oglindă, traversând recipientul pentru hârtie igienică. Va trebui să folosiți hârtie impermeabilă, să nu se ude, și veți avea nevoie des, fiindcă vă veți c**a pe voi de frică, imediat ce veți intra în baie!

Camera pare decentă, parchet laminat, o masă cu mușama, calorifer model „Epoca de Aur”, rezistent, din fontă, iar deasupra canapelei stă suspendată un fel de instalație medievală de tortură:

La masa de mușama aveți, în loc de scaune, două tronuri imperiale, pentru prezervarea atmosferei de Ev Mediu:

Doar televizorul model nou, din anul 2000, strică puțin imaginea de ansamblu, aducând o notă discordantă de modernism:

În bucătărie, centrala termică proprie, model Arca (lui Noe) este montată (probabil de către același Dorel care a lucrat și în baie), țineți-vă bine!, este montată exact deasupra aragazului! Aveți astfel ocazia, unică în viață, de a face foc sub centrală. Unică, fiindcă este posibil ca a doua oară să nu mai apucați!

Această garsonieră tip penthouse reprezintă mai mult decât o chirie, este o experiență de viață de neratat, de neuitat, vă va da emoții și fiori, vă va face să simțiți că trăiți (cât aveți zile)!

Merită 280 de euro, în ciuda pandemiei, fiindcă e fain la Cluj! Și merită să le plătiți comision și agenților imobiliari pentru prezentarea superprofesionistă, de excepție, a acestei garsoniere!ULTIMA ORĂ

 • Acum 16 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 19 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 21 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 22 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 22 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 23 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE