Din oras

Noutati la Targul de Cariere Cluj: workshopuri, seminarii, internship-uri si voluntariat

Scris de 378

Clujenii care isi cauta un loc de munca sunt asteptati la Targul de Cariere care va avea loc marti si miercuri la Iulius Mall. Evenimentul aduce si de aceasta data noutati: Atelierul de Cariere, un program national care le ofera tinerilor cu varste intre 20 si 30 de ani sansa de a participa la seminarii si workshop-uri gratuite.

Cei care doresc sa participe la Atelierul de Cariere trebuie sa completeze formularul de inscriere de pe www.atelieruldecariere.ro.

Invitatii speciali sunt Kate Lowes, CEO in cadrul UK Innovation Group si Dan Manolache, devenit CEO la 28 de ani. Ei vor vorbi despre experienta lor in drumul catre descoperirea si urmarirea vocatiei, dar si despre depasirea obstacolelor din viata profesionala.

De asemenea, Antonia Onaca, consultant cu o experienta de peste 10 ani in mediul business și in sectorul nonguvernamental, va sustine o serie de workshop-uri numite, generic, „Ghid de supravietuire la birou”, la care doritorii pot descoperi instrumente de eficientizare a muncii, de progres si luare de decizii in cariera.

Programul este de la 14.00 la 18.00, iar activitatile vor fi gazduite de sala de conferinte a Hotel Univers T.

Atelierul le mai propune celor interesati sesiuni gratuite de consiliere in cariera, in fiecare zi de eveniment intre 11 si 19,  in compania unor consultanti specializati, care ii asteapta pe doritori in incinta Targului de Cariere, la parterul Iulius Mall. Sesiunile au o durata de circa 15 minute și sunt personalizate pentru fiecare participant in parte.

„Participantii sunt incurajati sa interactioneze cu potentialii angajatori in cadrul Targului de Cariere. Printre cele 30 de companii prezente la evenimentul din aceasta toamna se numara BUW, Dennemeyer, EON, Endava, Genpact, McDonalds, Office Depot, Steelcase, Sykes si Terapia Ranbaxy. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienta de munca, sunt principalii candidati vizati de companiile angajatoare prezente la Targul de Cariere”, precizeaza oficialii manifestarii.

Tinerii mai pot gasi aici oferte de internship-uri si de voluntariat.

O noutate propusa de organizatori este secțiunea de oferte in domeniul educației: 60 de universitați din strainatate isi prezinta oferta de studii in cadrul Targului de Cariere, prin intermediul programului Edmundo, prezent la eveniment cu un stand de consiliere.

„Printre destinațiile cele mai accesibile din punct de vedere financiar pentru cei interesați de studiile in strainatate sunt universitațile din Suedia, Olanda, Belgia și Italia, precizeaza organizatorii. Oferta de studii in strainatate cuprinde și programe ale unor universitați precum cele din Southampton, Groningen, Nijmegen sau Aberdeen, foarte bine clasate in topurile internaționale”, adauga organizatorii.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 3 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 4 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 6 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 18 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 23 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 24 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE