Vocea ta

Noul parc Padurea Clujenilor, prin ochii unui cetatean: este mai degraba un loc de dat ortul popii. Vara la 40 de grade e sinucidere – FOTO

Parcul Padurea Clujenilor, recent dat in folosinta, a fost mult laudat de catre conducerea Primariei. Ziar de Cluj v-a aratat ca situatia din teren nu prea coincide cu imaginile frumoase prezentate de primarul Emil Boc.

Pentru a intari cele spuse de noi, va prezentam astazi o serie de fotografii si experienta unui cititor Ziar de Cluj.

“Iata cateva poze din parcul, care mai degraba este un loc ideal de dat ortul popii, urcat mult, abrupt, pietris si pamant, nisip. Dupa o ploaie e can can. Cateva poduri, unele inutile, banci amplasate si pe pamant, fara pavaj, tiroliana nefunctionala. Bucuria a fost cand am gasit toaleta, dar surpriza, 50 bani. Nu aveam portofel, doar card pe telefon, dar oricum, era inchis. Roata pe la cladire duhneste a urina. Desigur exista si pista „bici” care incepe de nicaieri, se termina nicaieri. Odata coborat, lipsa trecere pietoni, trafic mare pe Bulevardul Muncii. Exista chiar si o „piscina”. Probabil e vestit cu namol nobil, bun pentru reumatism. Odata urcat acolo, omul e ud leoarca. Dapoi vara la 40 de grade e sinucidere. Statie de autobuz nu am vazut. Probabil va fi doar statie de metrou”, ne-a scris cititorul.

Dumneavoastra cum vi se pare parcul Padurea Clujenilor?