Eveniment

Noi măsuri în lupta cu coronavirus: Se închid restaurantele și sălile de jocuri de noroc

Activitatea de servire și consum a produselor alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice în restaurante, hoteluri și cafenele se suspendă. Anunțul a fost făcut în această seară de ministrul de Interne, Marcel Vela. Este permisă comercializarea acestor produse doar în sistem drive in, room service sau livrare la client.

Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, activitate realizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației. Este permisă organizarea de către aceste unități economice de profil de comercializare a băuturilor alcoolice si nealcoolice care nu presupun rămânerea, precum și cele de drive IN, room service sau livrare la client”, a declarat Marcel Vela.

Noile măsuri în lupta cu coronavirus vizează și activitățile cu mai mult de 100 de persoane care au loc în spații închise. Se face referire la slujbele religioase, jocurile de noroc și activitățile sportive.

“O altă decizie se referă la suspendarea tuturor activităților culturale, științifice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear, realizate în spații închise. Interzice organizarea și desfășureara oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații închise. Organizatorii evenimentelor desfășurate în spații deschise ce presupun parciiparea a maximum 100 de persoane sunt obligați să dispună măsuri care să asigure distanța de minim 1 metru între participanți”, a anunțat Marcel Vela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *