In vizor

Noi inregistrari devastatoare ale fostului membru #rezist, despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activistilor de profesie, din Bucuresti si Sibiu

Scris de 725

Jandarmeria Romana a depus la DIICOT plangere pentru atentat la ordinea constitutionala. Liderii #rezist au inceput sa recunoasca faptul ca sunt finantati din strainatate, ca sa faca scandal in strada impotriva guvernarii. Cat de moral este sa inciti lumea impotriva alesilor poporului, cand o faci pe bani? – se intreaba Redactia Lumeajustitiei.ro, care continua publicarea de fragmente din senzationalele dezvaluiri ale unui fost membru #rezist, a carui identitate este protejata, care dupa evenimentele violente din 10 august 2018 din Piata Victoriei, realizand ca nu poate fi partas la actiunile ilegale, a decis sa paraseasca gruparea si sa rupa tacerea.

In editia de azi, Lumeajustitiei.ro publica trei noi filme graitoare, cu mentiunea ca in zilele urmatoare vor publica si altele. Intr-unul din filme, se acuza faptul ca la intalnirile de taina ale #rezist se consuma marijuana. Se prezinta chiar o inregistrare audio efectuata la una din aceste intalniri, care il indica pe liderul Florin Badita vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea tigari.

Daca se va dovedi ca este asa – si avem informatii ca anchetele procurorilor DIICOT au inceput deja – este posibil sa se ajunga in cadrul cercetarilor la constatarea ca unii dintre participantii la mitingul neautorizat si violent din 10 august 2018 au consumat droguri usoare interzise, de tip marijuana, care potrivit specialistii creaza dependenta si se manifesta la cei care consuma “iarba” prin emotii negative, agresivitate si impulsivitate. Consumul acestora se poate demonstra prin teste medicale, stiut fiind ca urmele de marijuana raman in organism pana la 30 de zile, iar in par pot fi depistate si pana la 90 zile. Mai mult, conform Legii nr. 60/1991, privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, consumul de droguri la manifestatii este interzis. La fel cum este interzis sa inciti la ura, sa incalci ordinea publica si siguranta nationala sau moralitatea publica.

Prima veste buna: liderii #Rezist incep sa recunoasca faptul ca agitatiile de strada au fost finantate din strainatate

Primele dezvaluiri ale fostului membru #rezist, cu identitate protejata, gazduite in editia Lumeajustitiei.ro de luni 10 septembrie 2018, au produs panica in mediile acestei miscari. Dar si revolta din partea multor persoane, care s-au simtit manipulate de indivizii din #rezist. Interceptarile audio prezentate in spatiul public nu au putut fi negate, stiindu-se cat s-a vorbit si mai ales despre ce s-a vorbit in cadrul intalnirilor din casele conspirative ale liderilor #rezist. Avertizam ca exista foarte multe inregistrari audio, extrem de clare, precum si imagini, care la vremea potrivita vor fi aduse la cunostiinta publicului.

Efectul benefic pentru societate al primei serii de dezvaluiri din Lumeajustitiei.ro este ca i-a determinat pe anumiti lideri #rezist sa recunoasca ca au primit bani din strainatate, chiar daca ei au vorbit de sume mici.

In opinia noastra, aceste recunoasteri scot la iveala ca bandele #rezist, care au incercat sa deturneze manifestatiile pasnice ale celor veniti in Piata Victoriei pentru propriile convingeri politice, nu mai pot sa convinga pe nimeni ca au fost protestatari de buna credinta, care au iesit spontan la miting pentru ca se simteau defavorizati de actualul regim. In opinia noastra cei care protesteaza pe bani sunt niste mercenari, care fac o afacere din ceea ce ei numesc “activism”. Cand strigi pe bani impotriva Guvernului si a majoritatii parlamentare si instigi lumea impotriva clasei politice conducatoare ori te pretezi la fel de fel de agitatii de strada, e clar ca avem cel putin o mare problema de moralitate.

Speram ca probele extrem de multe si graitoare stranse deja la DIICOT despre anumiti lideri #rezist sa contureze opinia multor romani, ca in 10 august 2018 s-a incercat o lovitura de strada violenta, pentru rasturnarea ordinii constitutionale si ca agitatorii extrem de violenti care au oferit un spectacol tragic, infiltrati printre protestatarii pasnici sa fie deferiti Justitiei potrivit faptelor lor. Deja Jandarmeria Romana a depus o plangere penala la DIICOT sub aspectul unei tentative de lovituri de stat – atentat la ordinea constitutionala.

Iata ce a declarat pentru DC News, Florin Badita, fostul consilier al ex-ministresei Monica Macovei: “Unica noastra campanie in care primim donatii recurente este cea prin care strangem suma de 800 si ceva de euro, bani cu care platim chiria pentru casa in care facem un hub de activism. In afara de asta, noi nu am avut donatii decat atunci cand au fost campanii punctuale, cand am strans, de exemplu, in februarie 2017, bani pentru a face steagul Romaniei si aveam nevoie de fonduri pentru a cumpara acele foi rosu, galben si albastru… Banii se strangeau prin campanii online, iar sumele sunt mult mai mici decat se vehiculeaza. Au fost cinci-sase oameni, cetateni romani care, satui de ce se intampla in tara, ne-au sustinut. Ne contacteaza si ne intreaba: cu ce putem sa va ajutam? Si, in total, nu cred ca au fost mai mult de 200-300 de euro”.

Iata ce a declarat marti agitatorul de serviciu Cristian Dide: „Grupurile din care noi facem parte si asociatiile din care noi facem parte primesc finantari din strainatate. In ce mod? Noi primim finantari de la romanii plecati in diaspora – sume mici: 10, 15, 50 de dolari. Maximul de donatie pe care Evolutie in Institutie il primeste, de exemplu, este de 25 de dolari lunar de la o persoana. Poate o proportie de 80% din sumele de care discutam sunt publice – pe platforme publice (se observa lucrul asta). Cu siguranta: atat organizatia pe care o reprezint, cat si alte organizatii pot pune la dispozitie dovezi si extrase de cont ale sumelor pe care le primesc de la romanii din diaspora si prin granturi. Sumele pe care le vehiculeaza acesti oameni (de ordinul miilor, zecilor de mii sau sutelor de mii de euro) se pot obtine doar prin granturi si eu deocamdata nu cunosc si nu lucrez cu o asociatie care sa fi luat un grant de 100.000 de euro”.

E bine sa recapitulam pentru persoanele, care cred ca pot face orice la un miting de protest, ceea ce prevedee Legea 60/1991 privind adunarile publice:

“Art. 9 – Sunt interzise adunarile publice prin care se urmareste:

a) propagarea ideilor totalitare de natura fascista, comunista, rasista, sovina sau ale oricaror organizatii terorist-diversioniste, defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la ura nationala sau religioasa, incitarea la discriminare, la violenta publica si la manifestari obscene, contrare bunelor moravuri;

b) organizarea unei lovituri de stat sau altei actiuni contrare sigurantei nationale;

c) incalcarea ordinii, sigurantei sau moralitatii publice, a drepturilor si libertatilor cetatenilor ori punerea in pericol a sanatatii acestora.

Art. 13 – Participantii la adunarile publice sunt obligati:

a) sa respecte recomandarile facute de organizatorii adunarilor publice, imputernicitii acestora sau organele de ordine;

b) sa se abtina de la actiuni de natura a impiedica desfasurarea normala a adunarilor publice si sa nu incite la asemenea actiuni prin viu grai, manifeste sau alte mijloace audiovizuale;

c) sa nu introduca sau sa aiba, in timpul adunarilor publice, obiecte de natura celor prevazute la art. 12 alin. 1 lit. g) si j);

d) sa paraseasca imediat adunarile publice sau locul unde acestea se desfasoara, cand au fost somati de catre organizatori, imputernicitii acestora sau organele de politie;

e) sa nu participe la adunari publice in stare de ebrietate, sa nu consume si sa nu distribuie bauturi alcoolice sau droguri.”

Iata inca trei fragmente video cu expunerile fostului membru #rezist, care a rupt tacerea:

“Cunosc faptul si pot sustine acest lucru, fiind martor la mai multe episoade in diferite locatii, cand membrii #Rezist consuma substante interzise si aici ma refer la consumul de marijuana…”

Voce Florin Badita: ‘Ti-am spus aici se face pe dozaje, vin cu dozaje… ok cat e plata… spre exemplu eu o fac mica daca fumez la liber… dintr-un gram, cat faci 20?… 15?… daca sunt doua persoane mai putin si mai pui tutun de tigari si altele…’

Prima data cand am vazut acest fenomen a fost la Sibiu intr-o alta casa conspirativa in care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propaganda si rostogolirea lor in tot mediul online. Intr-o seara in aceasta locatie am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, in jurul mesei aflandu-se Florin Badita, Angi Serban, Cristian Mihai Dide si alti membri #Rezist, care au inceput sa-si realizeze tigari cu marijuana, asa zise joint-uri. S-a stat acolo pana dimineata, casa aflandu-se in Sibiu, pe strada Crisanei, la numarul 13. O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei… Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri… La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00”

“Platforma de propaganda si de distribuire a mesajelor contine aproximativ 140.000 conturi de Facebook, printre care erau persoane, pagini de media, influenceri… Platforma era, pana in urma cu ceva timp administrata de Florin Badita, ordinele fiind primite direct de la Monica Macovei, pentru aceasta platforma, discutiile tinandu-se direct la Bruxelles sau la Strasbourg, iar dupa ce platforma a pierdut un numar de aproximativ 100.000 conturi si s-a inceput reconstructia ei in vederea promovarii mitingului din 10 august, a fost schimbat si administratorul pe care nu l-am cunoscut. Dar stiu ca platforma a functionat si in ziua de 12 august, cand au indemnat oamenii sa iasa in strada spunand ca, in caz contrar, Liviu Dragnea va deveni invincibil… acelasi mesaj fiind transmis si de Malin Bot, intr-o postare live pe care a facut-o in jurul orelor 18.00”

In legatura cu campania Fara Penal a USR-ului, pot face urmatoarele precizari: Exista o legatura stransa intre liderii #Rezist si liderii USR si aici nu ma refer la ideile si principiile pe care le au ambele grupari, ci la legatura financiara dintre cele doua. Cand activam ca si membru #Rezist mi-au fost platite deplasarile, transportul, cazarea, masa, plus un bonus. Acele corturi instalate de USR in diferite orase din tara, nu au strans numarul necesar de semnaturi pentru aceasta campanie, asa ca cei de la USR, impreuna cu cei de la #Rezist au recurs la trei variante… Organizarea de mitinguri unde numarul de participanti fiind destul de mare, exista posibilitatea sa se stranga foarte multe semnaturi pentru aceasta campanie. Iar cea de-a treia era sa fie platiti anumiti oameni sau mai bine zis stimularea lor cu sume cuprinse intre 6 si 10 lei pe semnatura, pentru a se strange semnaturi in orasele in care USR-ul nu reusea sa depaseasca limita de 22.000 de semnaturi. In data de 10 august, fiind in Piata Victoriei, am vrut sa probez una dintre variante si am mers la diferite persoane, care strangeau semnaturi pe acele liste, si am declarat nume false, CNP-uri false si adrese diferite, putand sa fac acest lucru fara ca sa mi se ceara actul de identitate. Unul dintre nume pe care l-am dat a fost un nume usor si foarte mediatizat in ultimul timp, acesta fiind Mircea Negulescu, zis si Portocala”.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Vocea ta
  CLUJ-NAPOCA, VÂNDUT DE BOC. CLUJENII ALUNGAȚI DIN PROPRIILE PARCURI ȘI PIEȚE. Zice organizatorul mizeriei de Târg de Crăciun din Piața Unirii: ”Nu vă integrați” și alungă Asociația NUCA din spațiul public. Că doar a dat trei lulele, trei surcele la buget, e stăpân!
 • Acum 5 hours Editorial
  A minți și a fura constituie avantaj la angajare, la numirea în funcții, la cățărarea pe scara profesională și socială. Imposture este dorită, că poate fi controlată
 • Acum 7 hours Politica
  ÎNCĂ O MITĂ SALARIALĂ PENTRU BUGETARI: La ”Prima de Osânză” se mai dau 10 procente majorări salariale. Punctul de pensie se majorează cu 12,5%. Să aibă nesimțiții de cumetrie, pensionari de lux ai statului interlop român și pensie majorată, și salariu majorat
 • Acum 20 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 22 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 1 day Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 1 day Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 1 day Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 1 day Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 1 day Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE