Focus

Noi atribuții, un nou statut. Nu a ezitat să se laude pe Facebook, deși se află în Tunisia

Scris de 956

DEȘI SE AFLĂ ÎN TUNISIA, nu a pregetat să se laude pe Facebook cu noua calitate pe care o deține. Noi atribuții, un nou statut. Este vorba despre Decebal COTOC, devenit peste noapte Consul Onorific al Tunisiei în Cluj. Astfel, Decebal Victor COTOC participă în cadrul celei de-a doua conferințe a Consulilor Onorifici din Tunisia în străinătate și a Consulilor de Onoare acreditați în Tunisia. 

Contactat telefonic de Ziar de Cluj, Decebal Cotoc a afirmat că participă la o serie de discuții și întâlniri în Tunisia, urmând ca peste trei zile să revină în Cluj-Napoca. De altfel, acesta a fost destul de rezervat în declarații, cu toate că pe pagina personală de socializare nu a întârziat să posteze imagini care să confirme prezența sa în Tunisia, precum și un ecuson care atestă faptul că este Honorary Consul of Tunisia.

Decebal Cotoc a deținut societatea AdWay Direction, fiind implicat în mai multe activități în zona de media.

Impuls TV a avut o poveste inedită. Postul TV a primit licență de la CNA în martie 2017, în condițiile în care în România mai exista o televiziune cu exact același nume. Un post local din Fierbinți Târg. 

În urmă cu un an de zile, șeful agentiei Amprenta, Decebal Cotoc, și fost proprietar al radioului Napoca FM, a fost în centrul unui scandal din cauza faptului că nu i-ar fi făcut contract de muncă angajatului Ion Novăcescu.

După ce a lucrat luni de zile fără contract de muncă pentru matinalul radioului NAPOCA FM, sătul sa mai fie umilit, angajatul Ion Novăcescu a apelat la ITM, unde a depus reclamatie pe numele lui Decebal Cotoc si pe numele firmei SELMACO International, proprietara licentei. Acuzatiile erau grave: munca la negru timp de 6 luni, discriminare si abuz.

În plus, Decebal Cotoc se afla în negocieri de mai bine de doi ani privind cesiunea posturilor de radio Impuls din 9 judete catre firma Dogan Media International, societatea care opereaza postul de televiziune Kanal D si care are un interes major sa intre pe piata de radio. Potrivit surselor, Cotoc solicitase circa 1,8 milioane de euro pentru intregul pachet de licente. 

CNA au amendat cel putin verbal in trecut asemenea tranzactii, mai ales ca aceste licente, unele foarte importante, au fost acordate tocmai pentru dezvoltarea in local a unor proiecte editoriale, nicidecum pentru constituirea de “flote” radio destinate tranzactiilor pe milioane de euro.

Consulul onorific poate fi desemnat din rândul cetăţenilor români domiciliaţi în statul de reşedinţă, al cetăţenilor acestui stat sau al cetăţenilor unui stat terţ stabiliţi în statul de reşedinţă. Candidaţii propuşi trebuie să îşi asume această demnitate pe durată nedeterminată.

Consulii onorifici îndeplinesc atribuţii consulare care nu implică exercitarea autorităţii de stat.

sursa foto: Cotoc Decebal Victor, pagina personală de FacebookULTIMA ORĂ

 • Acum 12 hours Eveniment
  Un cutremur de magnitudine 5,3 a avut loc în județul Arad, la adâncimea de 6,4 km. S-a resimțit în România, Croația, Ungaria și Serbia
 • Acum 13 hours In vizor
  Cum se subminează Educația? Prin prostia disperată a slugoilor puși miniștri. Mediile vor putea fi încheiate cu doar două note pe disciplină – proiect
 • Acum 17 hours General
  SE MIȘCĂ ȘI SĂNĂTATEA: Grevă japoneză și miting de protest în Piața Victoriei
 • Acum 17 hours Vocea ta
  Szakats Istvan: ”Dragi bieți useriști. Îmi pare rău că mă repet, dar mă doare. Vă bateți joc de Cluj și de clujeni”
 • Acum 17 hours Politica
  GUVERNUL E DISPUS SĂ FACĂ ORICE, NUMAI SĂ NU DEA SALARII DECENTE PROFESORILOR: Probele de competență de la BAC ar putea fi echivalate cu notele din timpul liceului, dacă orele nu încep până la finalul săptămânii – a anunțat ministrul Educației
 • Acum 18 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Purtătorul de cuvânt al BOR: ”O țară în care profesorii sunt timp de decenii subsalarizați, ignorați și chiar batjocoriți este una care se autosabotează”
 • Acum 20 hours Eveniment
  POATE, DE DATA ACEASTA, VEȚI FI INTERESAȚI: Municipalitatea lansează în consultare publică stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024
 • Acum 20 hours General
  Se fac înscrieri pentru Evaluarea Națională deși calendarul exemenelor ar putea fi afectat de greva din școli
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, CEO Terapia Cluj: ”Un plan de guvernare care a întârziat 10 ani. Să fie primit!”
 • Acum 21 hours Vocea ta
  MUNICIPIUL CARE NU E ÎN CENTRU, NU EXISTĂ! Hai, Măiestrică, într-un exercițiu de PR, de data aceasta util comunității, pune mâna pe coasă (sau pe par) și rezolvă situația
 • Acum 21 hours Politica
  Gabriela Firea anunţă o HG pentru combaterea hărțuirii la locul de muncă: Se întâmplă cazuri revoltătoare
 • Acum 22 hours In vizor
  Banii pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice în Regiunea Nord-Vest s-au terminat în 3 minute
 • Acum 22 hours General
  O maşină hibrid a luat foc în Leghia, judeţul Cluj. În interior a fost găsit un corp carbonizat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE