Din oras

Nicio plângere

UPDATE: „Cei doi conducători auto implicați în incidentul de pe Moților au fost identificați de către polițiștii Secției 1 Poliție din Cluj-Napoca. Au fost conduși la sediul poliției, unde au fost luate măsuri de sancționare contravențională pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Niciunul dintre cei implicați în incident nu a depus plângere pentru altceva”, a declarat Traian Morar, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Deocamdată nu există nicio sesizare depusă la IPJ Cluj în legătură cu evenimentul care a avut loc seara trecută, când doi şoferi s-au şicanat în trafic, pe strada Moților. Aceștia au oprit mașinile și au continuat cearta prin acte de violență, unul dintre șofer spărgând geamul autoturismului celuilalt participant la trafic și rănindu-l pe pasagerul aflat pe locul din dreapta.

Cercetarea penală nu poate începe fără o plângerea prealabilă a părții vătămate. Dacă șoferul și pasagerul agresați vor depune plângere, autoritățile urmează să facă cercetări pentru distrugere, dar și loviri și alte violențe, dacă întradevăr ciorburile l-au rănit pe pasager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *