Rautacisme

Nevasta lui Radu Sârbu, prăduitorul industriei României, s-a găsit să ne tragă de urechi pentru dezvăluirile despre AFA! Nu-ți e rușine, fă, securisto?

Nu știu cum se face, dar în Clujul ăsta care se pretinde cosmopolit întâlnești o grămadă de țărani cu gura mare. Inevitabil cei mai mulți dintre ei care pretind că sunt osul curăției și moralității sunt adeseori plini de bube morale și cu un trecut mai urât mirositor ca o bășină după iahnie de fasole.  

Cine credeți că s-a găsit să se bage în seamă ca musca în curul Milka și să ne tragă de urechi pe noi, cei de la Ziar de Cluj pentru dezvăluirile făcute? Andreea Sârbu, nimeni alta decât nevasta lui Radu Sârbu, fostul șef al Fondului Proprietății de Stat, clujeanul nenorocit care a privatizat pe bani de nimic fabricile României între 98 și 2000, îmbogățindu-se peste poate.  

Doar timpurile confuze, un stat corupt și absenta unor procurori curajoși, căci discutăm de anii 2000 au făcut ca acest rebut politic de la PNȚCD, Radu Sârbu, să nu fie arestat pentru câteva decenii. Băi, când știi cum ți-ai făcut averea și că ai scăpat la vaginul gâștii de o arestare, când știi că toată viața ta ți-ai ascuns averile și ai călcat pe cadavre, taci dracu’ din gură! 

Radu Sârbu a fost cercetat penal în 2001 pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. În momentul sechestrului oamenii legii au constatat că Sârbu n-avea mai nimic pe numele lui, în schimb soția era plină de cașcaval, având și o vilă pe strada O. Goga nr. 40, e drept moștenire, renovată la momentul respectiv cu marmură, termopane, gard cu candelabre, într-o vreme în care românii mureau de foame.  

Numai renovările au costat 6 miliarde de lei, o sumă îngrozitor de mare pentru acea vreme. Ca să nu mai vorbim de faptul că, în ’99, Radu Sârbu își acordase sieși un apartament de fițe de cinci camere, cu vedere spre Cișmigiu, pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 44, plătind pentru el o sumă ridicolă.  

Doamna Sârbu se simte solidară cu nimfomanele bătrâne din AFA și simte nevoia să ne jignească pe Facebook, insinuând că n-am fi primit publicitate de la AFA.  

Fă, proasto, un ONG nu are de ce să plătească publicitate nimănui, iar noi nu suntem atârnători ca tine, care toată viața ta ai mimat munca. Doamna Sârbu ne face târfe bârfitoare și ordinare, limbaj pe care noi nu l-am folosit împotriva ei, dar dacă vrea să coborâm nivelul o facem cu plăcere.  

Andreea, jegoasă ordinară, tu uiți cu cine vorbești. Vorbești cu un jurnalist de investigații care are 24 de ani de experiență și care nu a uitat că tu ești o târfă securistă, acoperită SIE, ba chiar șefa rezidenței SIE în 2004 la Cluj. Tu dai indicații, securisto? Și sfaturi despre cum ar trebui să ne facem profesia? Tu care ești plină de păcate, de trădări, de călcat pe cadavre? La 51 de ani ai îmbătrânit urât. 

Înțelegem că și în cazul tău lucrurile sunt tot mai uscate, că la Radu Sârbu la 69 de ani nu-i mai merge trotineta. Dacă ai vreo nevoie, ca să-și mai astâmperi frustrările, vorbește cu prietenele tale de la AFA:  sigur îți găsesc un arcuș care să fie disponibil.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *