Din oras

Nelu Brindusan, clujeanul ranit la Colectiv, se simte mai bine

Dupa aproape doua saptamani in care a fost internat la Terapie Intensiva producatorul si organizatorul de concerte rock de la Cluj a anuntat astazi pe Facebook ca se simte mai bine. 

Sute de prieteni si cunoscuti i-au transmis incurajari lui Nelu Brindusan pe pagina sa de Facebook, dupa ce sotia sa a anuntat ca e in stare stabila si se afla la Terapie Intensiva. 

“Am fost transferat de la terapie intensiva pe sectie, insa aflu ca au murit multi prieteni dragi, ultimul fiind Alex Pascu. Socul e prea mare… R.I.P.”, a scris el. 

Brindusan a avut o prezenta foarte activa pe piata rockului clujean – a cantat in trupe cum ar fi Faraon, a sprijinit formatii si a organizat rockoteci si concerte, ba chiar si un festival, Maximum Rock, care a adus la Cluj nume precum WASP, Crematory, UDO,  Overkill sau Haggard. De cativa ani, el s-a stabilit cu familia la Bucuresti, unde conduce revista Maximum Rock Magazin. S-a numarat printre participantii la concertul trupei Goodbye to Gravity si s-a ales in urma tragicului incendiu cu arsuri usoare pe mai multe portiuni din corp.

Ziar de Cluj ii ureaza lui Nelu Brindusan multa sananate, curaj si putere in perioada care urmeaza! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *