Din oras

Nelson Mondialu, citat la Politie din cauza unei veverite

Nelson Simone Pop, cunoscut ca ”Nelson Mondialu”, a fost citat astazi la Sectia 4 de Politie din cartierul Manastur. Potrivit citatiei, impotriva lui a fost depusa o sesizare in care scrie ca ar fi maltratat o veverita, scrie clujust.ro

Politistii care s-au prezentat la usa lui Nelson Simone Pop, alias ”Nelson Mondialu”, i-au spus ca trebuie sa se prezeinte la Politie, caci exista o reclamatie ca ar fi maltratat veverita pe care o detine, potrivit lui Nelson si sotiei acestuia.

”Sunt socat de spusele politistilor. Am veverita de mult timp. Am primit-o cadou. O ingrijesc foarte bine, am dus-o la vaccinat, este hranita bine. Vedeti ca i-am construit si un adapost cu elemente din natura. Este domesticita. Cand dorm, vine si sta pe mine. Mi-e tare draga”, a spus Nelson pentru CLUJUST.ro

Citatia este pentru date de 10 iulie, dar politistii i-au spus ca poate sa se prezinte astazi la Sectie. Astfel, Nelson Simone Pop va sta de vorba cu politistii de la Sectia 4 Manastur pentru a lamuri situatia.

In urma cu mai bine de doua luni, cei de la Acces Direct au inscenat, intr-o emisiune, ca au intrat mascatii peste Nelson din cauza veveritei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *