Din oras

Neisprăviții care au mâzgălit peretele unei clădiri din centrul Clujului, identificați de polițiști. Dosar penal pentru distrugere

Cei doi tineri suprinși în timp ce mâzgăleau peretele renovat al unei clădiri din centrul Clujului au fost identificați de polițiști, care le-aui deschis dosar penal pentru distrugere.

CITEȘTE ȘI:

Ancheta vizuala: Orasul Cluj-Napoca, DISTRUS de graffiti de proasta calitate. Boc a pierdut lupta cu vandalii. Politia Locala e VARZA, indolenta si ineficienta

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul public din data de 24 ianuarie a.c., în care au fost surprinse două persoane, iar una dintre ele chiar în timp ce inscripționa desene de tip graffiti pe o clădire din Cluj-Napoca, polițiștii au demarat cercetări pentru identificarea acestora și pentru luarea măsurilor legale.

Astfel, cu sprijinul Direcției Generale Poliție Locală Cluj-Napoca, la data de 25 ianuarie, au fost identificate persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri de 20 și 23 de ani.

Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au spus reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit art. 235 din Codul Penal,  ”distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum şi înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.