Rautacisme

Nebunie la gingie! S-a umplut Cluju’ de masoni, fratica! Tatzi is masoni, nu mai e smecherie sa fii consul!

Ma, baieti si fete, sa moara Bibi, eu ma rad de peste 25 de ani in orasul asta de cata prostie este.
Stiu ca unii dintre voi rad si ei alaturi de mine.
Au fost balurile Lions, acum decrepite. Apoi a fost moda sa fii consul. A trecut si aia.
Acuma e la moda sa fii mason, nene, de gradul 33, 73 sau orice alta cifra octanica!
Nume grele din administratia locala si din institutiile statului clujene fac parte din masoneria clujeana. Din ce in ce mai multi masoni au ambitii politice si doresc sa foloseasca masoneria ca un instrument pentru a obtine pozitiile pe care le doresc.
Din masonii celebri ai Clujului fac parte:
  • Directorul operei romane din Cluj, Florin Estefan
  • Fostul sef al cancelariei primului ministru, Sergiu Hossu
  • Viceprimarul Cluj-Napoca, Dan Tarcea
  • Seful directiei de cultura din primaria Cluj, Ovidiu Moldovan,
  • Directorul Bibliotecii centrale universitare – Valentin Orga
  • Rectorul USAMV – Cornel Catoi
  • Decanul facultatii de electrotehnica – Andrei Cziker
  • Secretarii de stat si diferiti consilieri.
  • Notari si avocati celebri
Unele persoane publice au luat decizia sa intre in „adormire” ca sa se protejeze de ochii presei. Printre aceastea se numara, viceprimarul Clujului, actualul secretar general al guvernului, unul dintre directorii postei romane la nivel de tara.
PSD Cluj este controlat si el de masoni, de la presedinte, vicepresedinte si secretar general (ahahahaha, ce penibil!), toti mari masoni.
Faptul ca unii dintre ei, sunt dispusi sa faca orice sa obtina o functie publica nu este un secret, de exemplu, fatalaul ala de director al operei din Cluj e avid dupa functii masonice si politice si si-a obligat colegii/angajatii din opera sa devina masoni. In cazul in care nu devin, acestia sunt marginalizati.
La organizarea evenimentelor masonice, sunt folosite pe moca resursele Operei Nationale din cluj. Recuzita din cadrul operei folosita in acelasi scop, ceva de un penibil inimaginabil (rog insiderii sa filmeze pe ascuns data viitoare si sa imi trimita).

Aspiratiile politice ale unor masoni vizeaza doar ciolanul: masonii PSD Cluj vor sa fie consilieri locali si parlamentari sau directori a unor deconcentrate, vezi cazul lui Ovidiu Secara, directorul tehnic al Postei Romane. Iar directorul operei nationale bate pe la usile tuturor partidelor politice, cu ambitia de a deveni parlamentar, si de ce nu, viitor ministru al culturii.

Sa nu uitam si de viceprimarul Dan Tarcea, fostii lui colegi din loja Transilvania sunt pusi in situatia de a alege intre el si Daniel Metz, alt mason al Clujului. Ambii isi doresc sa fie primari. Cine va fi alesul?