Rautacisme

Ne scuzaţi că-l deranjăm din serviciul public, dar de când s-a văzut cu sacii-n căruța, domnu' procuror de la Huedin cochetează cu minciuna

UPDATE: Cei de la InfoHuedin l-au contactat pe domnul procuror POP, solicitând aceleași informații. Culmea, lor li s-a răspuns cu „formulați o solicitare”, dar când aceștia l-au întrebat de ce a mințit publicația noastră ca nu mai e procuror la Huedin, magistratul le-a închis tefonul în nas. 

Iată materialui celor de la InfoHuedin: 

Încă prim procuror la Huedin, George Ion POP a mințit-o cu nerușinare pe o jurnalistă. Întrebat de INFO Huedin de ce a mințit, pe Pop l-a părăsit instant auzul

 

Prim-procurorul George Ion Pop l-a prins pe Dumnezeu de un picior în mai puțin de doi ani, dat fiind că CSM i-a aprobat cererea din noiembrie 2019 și îl mută în curând la Parchetul Militar Cluj.

Despre acest subiect am scris aici.

Culmea, azi descoperim că fostul primar al comunei Beliș (la fel ca și actualuil edil) a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție. Unde? La Judecătoria Huedin. 

De aceea am vrut să solicităm un punct de vedere al Parchetului Huedin cu privire la această trimitere în judecată, care de altfel trebuia să fie un comunicat de presă pentru că este vorba despre un politician – persoană publică.

Dar, nah, lenea în aşteptarea slujbei din marele oraș vedem că a devenit prietenul cel mai bun al domnului procuror, care uită că până la 1 iulie este și purtător de cuvânt al Parchetului Huedin. 

Ne cerem scuze că în interesul major al informării cetăţeanului am îndrăznit să îl apelăm pe numărul de mobil pus la dispoziție de Ministerul Public : 0746.955.559 și să îl întrebăm dacă încă este la Huedin să ne dea curs unei solicitări de informații publice. Deranjat din meditaţie, domnul Pop, încă în funcţie la Huedin, ne-a minţit pe față că e deja plecat. În plus, întrebându-l despre cine îi ţine locul, ne-a zis, senin, că nu știe. Motiv pentru care ne-am și cerut scuze că l-am deranjat. 

Numai că, în interesul informării corecte a cetăţeanului, am mers cu telefonatul mai departe. 

Tot pe site-ul Ministerului Public figurează o doamnă procuror de la Huedin, ca înlocuitor. O sunăm pe doamna procuror Cojocaru Mihaela Magdalena. Cu multă amabilitate, doamna procuror ne spune că ea nu poate să furnizeze informații publice, că nu știe că este înlocuitoarea domnului Pop pe partea de comunicare și, cu alte cuvinte, că domnul prim-procuror ne-a mințit cu nerușinare, fiind încă la Parchetul Huedin. 

„Doar de la 1 iulie pleacă. Doar el poate să vă furnizeze informații”, ne explică doamna procuror Cojocaru. 

Așadar, domnule procurorul mincinos de la Huedin, ne scuzaţi că vă deranjăm somnul din funcţia publică, pentru a putea informa corect cetăţenii: să sunăm la CSM pentru o informație? Sau la ceva număr din Kentucky? 

P.S.: L-am resunat pe domnul procuror să îl întrebăm de ce e mincinos, dar n-a răspuns. I-am lasat și SMS întrebându-l de ce își bate joc, dar n-a răspuns nici la acela. Ne întrebăm, oare viitorii săi colegi de la Parchetul Militar Cluj se vor prinde repede că domnul procuror minte? 

*Ne simțim datori să precizăm că în cele din urmă ne-a contactat, printre altele menționând că nu a dorit să ne inducă în eroare și că a fost prea dur carcaterizat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *