In vizor

NE PARE RĂU CĂ NU V-AM INFORMAT LA TIMP: PSD-Cluj, tot mai penibil. Miercuri s-au validat adeziunile agariciului Remus Lăpușan și ale altor papagali fugiți la Pro România

Scris de 1228
Miercuri, 50 de papagali plecati la Pro Romania au fost primiti inapoi in PSD Cluj de Sandel Cordos, cel mai penibil presedinte de filiala din istoria partidului. In fruntea papagalilor tradatori, Remus Lapusan, taranusul cu obraji roz din Berind.
Asteptam anuntul cu penalul Horica Sulea, candidatul PSD Cluj la primarie impotriva lui Boc!
Hai, Cordos, ca o sluga, hai ca se poate! Da-ti demisia si aduceti-l pe Ucu presedinte plin!
PS: Baaa, Sanduleee, mai avem o idee: adu-o si pe aprozareasa inapoi!
PS2: Am ras cu lacrimi de alegatiile taranusului rozaliu din Berind care afirma nici mai mult, nici mai putin decât de o “primavara politica” in 2024 si de o alternativă serioasă de stânga la actuala administratie ”plafonata” de dreapta.
UNU: Primavara cu sulfe expirate care se clatina dupa vant si sinecura de peste 25 de ani, fara sa realizeze nimic pentru comunitate, dar imbogatindu-se din sinecuri cat neam de neamul lor n-a visat?
DOI: Baiatul cu bojoci rozalii nu cumva acum, ca s-a tarat inapoi in PSD, este la putere cu plafonatii de dreapta? Da declaratii peste sluguta Cordos, in afara liniei partidului? Ciolacu stie ce rumegator blond s-a gasit sa-si expuna ”ideile” prin presa locala?
TREI: Cu gasca asta in contrapartida, Emil Boc se poate duce linistit in concediu doi ani si sa revina cand va fi reales pentru al cinci-lea mandat.
Pnglicarul de Lăpușan, montase în 2014, pe când era președinte al PSD Cluj, două panouri publicitare la intrarea în Cluj-Napoca prin care îi informa pe şoferi că „Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă”. Din care 153 ”decât” în Transilvania.

În realitate, era vorba de doar 258 de kilometri de autostrăzi. Din mai 2012 şi până la finalul lui 2013, au tăiat la panglici pentru mai multe autostrăzi şi centuri cu regim de autostradă după cum a numărat steaguri Pristanda: “un kilometru la Prefectură, cinci la Pretură, douăzeci și cinci la Cornu’n bătătură și-ncă trei la Mița sub basculă, face două sute nouă zeci din care ținem zece să inaugurăm și înainte de europarlamentare”.La acea dată, lungimea totală a autostrăzilor construite era mai mică decât a celor inaugurate – adică 258 de kilometri, nu 280 câți a trecut plăvanul blonduliu de șef al PSD Cluj pe panourile de auto-laudă de sine.

Publicitatea mincinoasă se amendează conform legii. Numai că bietul Remus Lăpușan este gata amendat de către Natură. Așa că a fost lăsat în pace.

Credeți că i-a mai dat ceva Natura între timp?ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 4 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 4 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 6 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 6 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 8 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 8 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 10 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 10 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 12 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE