In vizor

NE PARE RĂU CĂ NU V-AM INFORMAT LA TIMP: PSD-Cluj, tot mai penibil. Miercuri s-au validat adeziunile agariciului Remus Lăpușan și ale altor papagali fugiți la Pro România

Miercuri, 50 de papagali plecati la Pro Romania au fost primiti inapoi in PSD Cluj de Sandel Cordos, cel mai penibil presedinte de filiala din istoria partidului. In fruntea papagalilor tradatori, Remus Lapusan, taranusul cu obraji roz din Berind.
Asteptam anuntul cu penalul Horica Sulea, candidatul PSD Cluj la primarie impotriva lui Boc!
Hai, Cordos, ca o sluga, hai ca se poate! Da-ti demisia si aduceti-l pe Ucu presedinte plin!
PS: Baaa, Sanduleee, mai avem o idee: adu-o si pe aprozareasa inapoi!
PS2: Am ras cu lacrimi de alegatiile taranusului rozaliu din Berind care afirma nici mai mult, nici mai putin decât de o „primavara politica” in 2024 si de o alternativă serioasă de stânga la actuala administratie ”plafonata” de dreapta.
UNU: Primavara cu sulfe expirate care se clatina dupa vant si sinecura de peste 25 de ani, fara sa realizeze nimic pentru comunitate, dar imbogatindu-se din sinecuri cat neam de neamul lor n-a visat?
DOI: Baiatul cu bojoci rozalii nu cumva acum, ca s-a tarat inapoi in PSD, este la putere cu plafonatii de dreapta? Da declaratii peste sluguta Cordos, in afara liniei partidului? Ciolacu stie ce rumegator blond s-a gasit sa-si expuna ”ideile” prin presa locala?
TREI: Cu gasca asta in contrapartida, Emil Boc se poate duce linistit in concediu doi ani si sa revina cand va fi reales pentru al cinci-lea mandat.
Pnglicarul de Lăpușan, montase în 2014, pe când era președinte al PSD Cluj, două panouri publicitare la intrarea în Cluj-Napoca prin care îi informa pe şoferi că „Guvernul Ponta a inaugurat 280 de km de autostradă”. Din care 153 ”decât” în Transilvania.

În realitate, era vorba de doar 258 de kilometri de autostrăzi. Din mai 2012 şi până la finalul lui 2013, au tăiat la panglici pentru mai multe autostrăzi şi centuri cu regim de autostradă după cum a numărat steaguri Pristanda: “un kilometru la Prefectură, cinci la Pretură, douăzeci și cinci la Cornu’n bătătură și-ncă trei la Mița sub basculă, face două sute nouă zeci din care ținem zece să inaugurăm și înainte de europarlamentare”.La acea dată, lungimea totală a autostrăzilor construite era mai mică decât a celor inaugurate – adică 258 de kilometri, nu 280 câți a trecut plăvanul blonduliu de șef al PSD Cluj pe panourile de auto-laudă de sine.

Publicitatea mincinoasă se amendează conform legii. Numai că bietul Remus Lăpușan este gata amendat de către Natură. Așa că a fost lăsat în pace.

Credeți că i-a mai dat ceva Natura între timp?