Sport

Naţionalele României şi Spaniei vor ateriza la Cluj la o distanţă de două ore. Transportul în comun va fi suplimentat duminică

Scris de 255

România va disputa, duminică, cel mai important meci amical înaintea Campionatului European, „tricolorii” urmând să întâlnească Spania pe Cluj Arena.

Cele două naţionale vor ateriza la Cluj vineri, la o distanţă de două ore între ele, primii urmând să sosească „tricolorii”, în jurul orei 18:30. Selecţionata lui Vicente del Bosque va veni cu o cursă charter direct din Italia, acolo unde va juca un amical în această seară, avionul ibericilor fiind programat să aterizeze pe pista de la Cluj la ora 20:30.

Atât românii, cât şi spaniolii, vor organiza o conferinţă de presă sâmbătă, cele două naţionale urmând să-şi desfăşoare, cel mai probabil, antrenamentele oficiale pe Cluj Arena, potrivit radiocluj.ro cel al spanionilor, programat în jurul orei 19:30, urmând să fie deschis publicului. Un semn de întrebare încă rămâne în privinţa României, selecţionerul Anghel Iordănescu urmând să decidă, în funcţie de starea gazonului de pe al doilea cel mai modern stadion din ţară, dacă şedinţa de pregătire va avea loc pe Cluj Arena sau va fi mutată pe un alt teren din oraş, informează CJSport.ro.

De menţionat că transportul în comun va fi prelungit cu o oră duminică seara, dar va fi şi suplimentat, astfel că, între orele 18:00 şi 00:00, vor circula mai multe autobuze şi troleibuze pe liniile 6, 25, 30, 46 şi 35.

Meciul România-Spania va începe la ora 21:45.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 5 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 6 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 6 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 7 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 7 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 9 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 9 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 10 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 10 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 11 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 21 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE