Sport

Naţionalele României şi Spaniei vor ateriza la Cluj la o distanţă de două ore. Transportul în comun va fi suplimentat duminică

România va disputa, duminică, cel mai important meci amical înaintea Campionatului European, „tricolorii” urmând să întâlnească Spania pe Cluj Arena.

Cele două naţionale vor ateriza la Cluj vineri, la o distanţă de două ore între ele, primii urmând să sosească „tricolorii”, în jurul orei 18:30. Selecţionata lui Vicente del Bosque va veni cu o cursă charter direct din Italia, acolo unde va juca un amical în această seară, avionul ibericilor fiind programat să aterizeze pe pista de la Cluj la ora 20:30.

Atât românii, cât şi spaniolii, vor organiza o conferinţă de presă sâmbătă, cele două naţionale urmând să-şi desfăşoare, cel mai probabil, antrenamentele oficiale pe Cluj Arena, potrivit radiocluj.ro cel al spanionilor, programat în jurul orei 19:30, urmând să fie deschis publicului. Un semn de întrebare încă rămâne în privinţa României, selecţionerul Anghel Iordănescu urmând să decidă, în funcţie de starea gazonului de pe al doilea cel mai modern stadion din ţară, dacă şedinţa de pregătire va avea loc pe Cluj Arena sau va fi mutată pe un alt teren din oraş, informează CJSport.ro.

De menţionat că transportul în comun va fi prelungit cu o oră duminică seara, dar va fi şi suplimentat, astfel că, între orele 18:00 şi 00:00, vor circula mai multe autobuze şi troleibuze pe liniile 6, 25, 30, 46 şi 35.

Meciul România-Spania va începe la ora 21:45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *