Din oras

Napoca SA, la un pas de a castiga inca un contract european

Scris de 299

SCC Napoca SA a depus cea mai avantajoasa oferta de pret pentru construirea drumului de acces la Centrul de Management Integrat al Deseurilor Cluj. Aceeasi firma executa si lucrarile proiectului, dupa ce au fost preluate de la un consortiu falimentar.

Alte sase companii au depus oferte pentru contractul de 2,6 milioane de lei, in vederea construirii drumului de acces la Centrul de Management al Deseurilor. Totusi, SCC Napoca SA a depus cea mai avantajoasa oferta, de 1,78 milioane de lei fara TVA. Celelalte oferte sunt: SC Diferit SRL  – 2,3 milioane lei, SC Reif Infra SRL – 2,4 milioane lei, SC Antrepriza de Reparatii si Lucrari ARL Cluj SA – 1,98 milioane lei, SC Nord Conforest SA – 2,08 milioane lei, SC Viarom Construct SA – 2,58 milioane lei si Regia Autonoma a Drumurilor Judetene Cluj – 2,42 milioane lei.

Potrivit SEAP, criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, astfel ca societatea are toate sansele sa castige acest contract.

Valoarea estimata a contractului este de 2,6 milioane de lei (fara TVA) si prevede realizarea unui drum de acces proiectat pe o lungime de 336 de metri si edificarea unui pod peste raul Zapodie. Termenul de finalizare este de 12 luni de la semnarea contractului. Conform comisiei de evaluare, numele castigatorului va fi desemnat in aproximativ trei saptamani, iar daca nu vor exista contestatii, contractul va putea fi semnat in jurul datei de 15 iunie.

Aceeasi firma se ocupa si de executia efectiva a lucrarii la Centrul de Deseuri. Initial, licitatia a fost castigata de firma din Timisoara, Confort SA. Intre timp, insa, societatea a intrat in faliment, iar restul firmelor din consortiu au subcontractat lucrarea societatii Napoca SA.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 3 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 3 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 5 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 5 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 6 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 7 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 8 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 17 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 22 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 23 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 23 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
 • Acum 23 hours Straineze
  Deși UEFA le-a spus să-și vadă de treaba lor, Federația Maghiară de Fotbal insistă cu harta Ungariei Mari. De ce? Că bancherașul lui Viktor Orban, un oligarh conectat la afaceri cu Rusia, trebuie să-și facă numărul revizionist
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE