Din oras

Napoca SA, la un pas de a castiga inca un contract european

SCC Napoca SA a depus cea mai avantajoasa oferta de pret pentru construirea drumului de acces la Centrul de Management Integrat al Deseurilor Cluj. Aceeasi firma executa si lucrarile proiectului, dupa ce au fost preluate de la un consortiu falimentar.

Alte sase companii au depus oferte pentru contractul de 2,6 milioane de lei, in vederea construirii drumului de acces la Centrul de Management al Deseurilor. Totusi, SCC Napoca SA a depus cea mai avantajoasa oferta, de 1,78 milioane de lei fara TVA. Celelalte oferte sunt: SC Diferit SRL  – 2,3 milioane lei, SC Reif Infra SRL – 2,4 milioane lei, SC Antrepriza de Reparatii si Lucrari ARL Cluj SA – 1,98 milioane lei, SC Nord Conforest SA – 2,08 milioane lei, SC Viarom Construct SA – 2,58 milioane lei si Regia Autonoma a Drumurilor Judetene Cluj – 2,42 milioane lei.

Potrivit SEAP, criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut, astfel ca societatea are toate sansele sa castige acest contract.

Valoarea estimata a contractului este de 2,6 milioane de lei (fara TVA) si prevede realizarea unui drum de acces proiectat pe o lungime de 336 de metri si edificarea unui pod peste raul Zapodie. Termenul de finalizare este de 12 luni de la semnarea contractului. Conform comisiei de evaluare, numele castigatorului va fi desemnat in aproximativ trei saptamani, iar daca nu vor exista contestatii, contractul va putea fi semnat in jurul datei de 15 iunie.

Aceeasi firma se ocupa si de executia efectiva a lucrarii la Centrul de Deseuri. Initial, licitatia a fost castigata de firma din Timisoara, Confort SA. Intre timp, insa, societatea a intrat in faliment, iar restul firmelor din consortiu au subcontractat lucrarea societatii Napoca SA.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *