PubliNews

Muzică bună și mâncare delicioasă la evenimentele La Casa din Piața Muzeului, în luna octombrie!

Restaurantul La Casa din Piața Muzeului (strada Victor Deleu nr. 1 Cluj-Napoca) vă așteaptă de luni până vineri, în intervalul orar 08.00- 11.00 pentru a servi micul dejun și a începe ziua cu energie. Pentru clujenii care lucrează în proximitate sau își doresc o experiență de prânz centrală, pregătim de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-15:00, meniul zilei, ce include la un raport preț calitate foarte bun o ciorbă sau o supă, un fel principal însoțit de o salată și un desert (23 lei), toate pregătite proaspete, în ziua respectivă. Dacă nu doriți să serviți meniul zilei, puteți alege un alt preparat din meniul nostru variat și gustos, ce include și opțiuni vegetariene. Restaurantul vă așteaptă și cu preparate delicioase și o selecție de vinuri alese și la cină.

În luna octombrie, restaurantul din centrul Clujului continuă serile cu cine speciale, cu muzică live și invită toți clujenii să își bucure papilele gustative dar și sufletul, după cum urmează:

11 Octombrie 2019, ora 20.00: Cină cu muzică LIVE alături de artista Anca Jilovean, care va asigura fundalul muzical prin sunetele angelice ale harpei sale.

Invitații vor putea servi un antreu (tartine cu brânză și spanac/flute), un felul doi ( la alegere din cele două preparate: file de Somon norvegian cu cremă engleză al lime și risotto de conopidă sau obrăjor de vită în sous vide cu demi glace vegetal și mouse de țelină), un desert ( la alegere, conform ofertei din ziua în cauză) și un pahar de vin, totul la doar 60 lei/ persoană. Așteptăm cu drag rezervările dumneavoastră: 0748.029.309. Detalii suplimentare veți putea găsi și pe pagina evenimentului.

25 octombrie 2019, ora 20.00. Cină cu muzică LIVE, în compania unui super duo de pian-vioară! Cheful nostru a pregătit un meniu special, la doar 60 lei/ persoană, după cum urmează: antreu (crostino cu mozzarella și păstrăv afumat), un felul doi (la alegere din cele două preparate: filet de biban în crustă crocantă cu sos mediteranean și crudite de fenel sau mușchiuleț de porc în sous vide cu  cartofi dauphinoise și sos de ciuperci de pădure), un desert (la alegere, conform ofertei din ziua în cauză) și un pahar de vin (alb, roșu sau roze). Așteptăm cu drag rezervările dumneavoastră: 0748.029.309. Detalii suplimentare veți putea găsi pe pagina evenimentului.

Bineînțeles, veți putea alege alte preparate din meniu nostru, în ambele seri, neexistând obligativitatea alegerii meniurilor special concepute de Chef-ul nostru pentru cele două seri cu muzică live.

Vă așteptăm cu mare drag, să ne bucurăm împreună de muzică bună și preparate selecte! 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *