Vocea ta

MUNICIPIUL CARE NU E ÎN CENTRU, NU EXISTĂ! Hai, Măiestrică, într-un exercițiu de PR, de data aceasta util comunității, pune mâna pe coasă (sau pe par) și rezolvă situația

Cum vă ziceam, tot ce nu este în Centrul municipiului, în Parcul Mare și nu aduce poze faine de bus pe Facebook, nu reprezintă niciun interes pentru Emil Boc, edilul Urbaniștilor de Cumetrie și al Untold.

Ne scriu cetățenii să-i batem obrazul, că ține-n pită o armată de sinecuriști în Primărie care nu-și fac datoria.

”Buna ziua,

Am dori să aduc în atenția redacției, starea jalnică în care se află spațiile verzi din cartierul Mănăștur. Parcurile pentru copii nu sunt igienizate, iarba nu este cosită, iar dacă intr-un final acest lucru se face, iarba cosită nu este strânsă. Parcurile arată ca într-un oraș părăsit, nu ca într-un oraș civilizat.

Totodată am vrea să menționăm și situația spațiului verde din vecinătatea Bisericii de la Pritax, un teren privat unde oamenii străzii și-au făcut adăpost, dorm, beau. O zonă plină de fecale umane și gunoaie. Răspunsul poliției locale a fost: ”terenul este ptivat, supraveghem zona”. Puteau măcar să ne producă dovada amenzilor acordate proprietarilor spațiului privat, ”vigilent supravegheat”.

E clar că firma care se ocupă de îngrijirea spațiilor verzi, dă dovadă de incompetență și nimeni nu face nimic.

Avem speranța ca, printr-o mai mare mediatizare, aceste probleme să se rezolve.

Atașăm câteva poze din zonă.”